Nieuws

Ontdek hier de laatste nieuwtjes van het Domein!

 • Hanlloween avondshows: beleef een huiveringwekkende avond op het Domein!

  11/10/2021

  Bij maneschijn in het bos van Boine vindt er een duivels feest plaats. Heksen, vampieren en andere vreemde figuren komen er tevoorschijn en weten je vast en zeker te verrassen...

  d.alt
 • Hanlloween: de verborgen wereld onthult zich...

  16/09/2021

  Van 30 oktober t.e.m. 7 november beleef je het Domein van de Grotten van Han in ware Halloweensfeer. Kom mee griezelen en giechelen om de bijzondere wezens die bij ons verschijnen!

  d.alt
 • Burlen van het hert: beleef de indrukwekkende gevechten van de Koning van het Woud

  27/08/2021

  Kom het adembenemende liefdesritueel van de Koning van het Woud beleven op het Domein van de Grotten van Han en ontdek de idyllische landschappen met duizend en één kleuren van de vroege herfst!

  d.alt
 • Babyboom in het Wildpark!

  10/06/2021

  Keysa, het vrouwtje van het alfapaar van de poolwolven, is onlangs bevallen van 5 schattige wolvenwelpjes!

  d.alt
 • Verblijf dit jaar op de gloednieuwe glamping van het Domein van de Grotten van Han

  22/04/2021

  In dit adembenemende kader ontvlucht je even de tijd... Dankzij de activiteiten en animatie voor het hele gezin verveel je je geen seconde in Cocoon Village!

  d.alt
 • Speciale bezoeken 2021: ontdek het Domein op een unieke manier

  21/04/2021

  Tal van speciale bezoeken bieden een prachtige blik op het Domein. Dit jaar nog. Dé ideale gelegenheid om bij te leren over de Grot van Han en de vele Europese dieren in het Wildpark!

  d.alt
 • De natuur ontwaakt op het Domein!

  02/04/2021

  De lente betovert sinds kort weer het Wildpark… De natuur ontwaakt zachtjes uit haar winterslaap en toont zich weer van haar meest fleurige kant!

  d.alt
 • Heugelijk babynieuws van het Wildpark van Han

  21/01/2021

  Te midden van de verse sneeuw werd begin deze week een baby oeros geboren! Met de komst van dit kleintje wordt de imposante kuddes in de groene vallei van het Wildpark weer een beetje uitgebreid!

  d.alt
 • Deze zomer is het feest op het Domein!

  14/07/2020

  Dit jaar viert het Domein de 125 jaar van het bedrijf en de 50 jaar van het Wildpark. We trakteren jullie dus op een zomer vol met nieuwigheden en unieke speciale bezoeken! ​​

  d.alt