Burlen van het hert: beleef de indrukwekkende gevechten van de Koning van het Woud

23 augustus 2023

Een natuurlijke arena, meerdere uitdagers, een adembenemend spektakel… Met aan het eind slechts één winnaar!

De herfst breekt aan. Diep in het bos weerklinkt een mysterieuze lokroep... Gewelddadig slaande geweien en dominante kreten vormen de soundtrack voor één van de mooiste spektakels van de natuur: het Burlen van het hert.

Kom het adembenemende liefdesritueel van de Koning van het Woud beleven op het Domein van de Grotten van Han en ontdek de idyllische landschappen met duizend en één kleuren van de vroege herfst, van 15 september t.e.m. 8 oktober!

Exclusieve bezoeken

's Ochtends en 's avonds maak je het meeste kans om het indrukwekkende burlen van het hert te horen. Daarom bieden wij exclusieve bezoeken aan bij dageraad en bij valavond!

Nieuw dit jaar: de exclusieve bezoeken Burlen van het hert voor kids, speciaal voor de kleine avonturiers en hun familie.

Beleef het Burlen van het hert in Cocoon Village!

De mysterieuze en fascinerende sfeer van het Burlen van het hert, die kan je optimaal beleven wanneer je je verblijf in Cocoon Village verlengt. Een schitterende activiteit fijntjes gecombineerd met glamping op het Domein van de Grotten van Han dus. Dompel je onder in de wilde natuur en verken het Domein in de flamboyante herfstkleuren! Weekends van 15 tot 17/09, van 22 tot 24/09 en van 29/09 tot 01/10/2023: 

Altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes van het Domein!