Met de Safari-car door het Wildpark

  • ± 1u30

Doorheen Europa's mooiste natuur

Stap aan boord van een Safari-car en ontdek prachtige panorama’s en indrukwekkende dieren in het Wildpark onder begeleiding van een boeiende gids.

Onderweg geven we je natuurlijk de kans om van het adembenemende uitzicht op de Chavée (de oude vallei van de Lesse) te genieten en om de Afgrond van Belvaux (waar de rivier ondergronds het massief van Boine instroomt) te bewonderen. 

Je leert ook bij over de fauna en flora in de fraaie Ardense natuur! Fascinerende dieren kruisen je weg. Knappe landschappen strekken zich voor je uit. Je gids houdt ook even halt bij het Berenbos: in een natuurlijke zone van maar liefst 2 hectare groot leven onze bruine beren zich helemaal uit. En dat kan jij met je eigen ogen zien!

Praktische tips

  • Uitrusting: de Safari-car is aan alle kanten open, voor een optimaal zicht. Houd daar rekening mee wat je kledij betreft.
  • Opgelet: het dragen van een mondmasker is verplicht (vanaf 12 jaar) in de voertuigen en op drukke plaatsen aangegeven met signalisatie. We vragen aan alle bezoekers (vanaf 12 jaar) om een mondmasker mee te brengen of er ter plaatse te kopen. ⚠️ 

  • Mindervaliden: één van onze Safari-cars is toegankelijk voor mindervaliden. Het Domein organiseert in dit kader speciale bezoeken voor mindervaliden, op specifieke data en enkel mits reservering. Meer info op onze pagina Mindervaliden.

  • Kinderwagens: kinderwagens zijn niet toegelaten in de Safari-car. Je laat deze best in je wagen of op de daarvoor voorziene parking op het vertrekperron. In de winkel kan je een hangslot kopen voor 6 euro. Bij inlevering van dit slot na je bezoek, krijg je 5 euro terug.
  • Goed gezien: neem zeker een verrekijker mee als je ten volle van de omgeving wil genieten!
  • Einde van het parcours: bezoek, na het Wildpark, ook het museum Han 1900 (inbegrepen in je Wildpark of PassHan ticket).

Vragen?

Het PassHan ticket (Grot + Wildpark)

Een voordelig ticket voor een dag vol verwondering!