Met de Safari-car door het Wildpark

  • ± 1u30

Doorheen Europa's mooiste natuur

Stap aan boord van een Safari-car en ontdek prachtige panorama’s en indrukwekkende dieren in het Wildpark onder begeleiding van een boeiende gids.

Onderweg geven we je natuurlijk de kans om van het adembenemende uitzicht op de Chavée (de oude vallei van de Lesse) te genieten en om de Afgrond van Belvaux (waar de rivier ondergronds het massief van Boine instroomt) te bewonderen. 

Je leert ook bij over de fauna en flora in de fraaie Ardense natuur! Fascinerende dieren kruisen je weg. Knappe landschappen strekken zich voor je uit. Je gids houdt ook even halt bij het Berenbos: in een natuurlijke zone van maar liefst 2 hectare groot leven onze bruine beren zich helemaal uit. En dat kan jij met je eigen ogen zien!

Praktische tips

  • Belangrijk: met je Wildpark- of PassHan ticket heb je recht op één bezoek aan het Wildpark: te voet (met of zonder pendelbus) of met de Safari-car!
  • Uitrusting: de Safari-car is aan alle kanten open, voor een optimaal zicht. Houd daar rekening mee wat je kledij betreft.
  • Personen met beperkte mobiliteit: het Wildpark kan met de Safari-car bezocht worden indien de persoon met beperkte mobiliteit 1u30 lang op de zetels van de Safari-car kan blijven zitten. Groepsbezoeken van het Wildpark voor personen met een beperkte mobiliteit met een aangepaste Safari-car zijn mogelijk op reservering. Meer info op onze pagina voor Personen met beperkte mobiliteit.

  • Kinderwagens: kinderwagens zijn niet toegelaten in de Safari-car. Je laat deze best in je wagen of op de daarvoor voorziene plek dichtbij de ingang van de Grot (op eigen verantwoordelijkheid - aarzel niet een hangslot mee te nemen om je kinderwagen te beveiligen).

  • Honden zijn niet toegelaten in het Wildpark, zelfs geen klein hondje dat in je handtas past. We hebben spijtig genoeg geen kennel waar je hond terechtkan tijdens je bezoek. Opgelet: laat je hond niet in je wagen achter, voor zijn eigen welzijn.
  • Goed gezien: neem zeker een verrekijker mee als je ten volle van de omgeving wil genieten!
  • Einde van het parcours: ga zeker ook een kijkje nemen in het PrehistoHan museum (inbegrepen in je Wildpark of PassHan ticket).

Vragen?

Het PassHan ticket (Grot + Wildpark)

Een voordelig ticket voor een dag vol verwondering!