De PassHan

Kies voor het PassHan combiticket en beleef een dag vol verwondering op het Domein van de Grotten van Han! Dit ticket geeft je toegang tot de Grot Ontdekking, het Wildpark (te voet of met de Safari-car) en de musea PrehistoHan en Han 1900, aan voordelig tarief (50% goedkoper dan een aparte aankoop van Grot en Wildpark tickets).

De Grot Ontdekking

Ontdek de mooiste zalen en galerijen van de Grot tijdens dit bezoek van 1u15. Een reis naar het midden van onze aarde, om er geologische schatten te ontdekken… Origin spektakel inbegrepen! 

Het Wildpark

Ontdek diersoorten van vroeger en nu in het hart van deze ongerepte natuurpracht.

Het museum PrehistoHan

Wist je dat je in PrehistoHan tot 10.000 jaar in het verleden duikt? Hier ontdek je de archeologische schatten gevonden op de bodem van de rivier in de Grotten van Han. 

Het museum Han 1900

In Han 1900 herbeleef je het dagelijkse leven in het begin van de 20e eeuw. Zodra je hier binnenwandelt, word je zowat honderd jaar terug in de tijd gekatapulteerd!

Een voordelig ticket voor een dag vol verwondering!

Je PassHan blijft het volledige seizoen geldig en geeft je eenmaal toegang tot elke bezienswaardigheid. Je hoeft ze wel niet alle vier op één dag te bezoeken.

section.option.background.data.alt