Je bezoek

Een ontmoeting met ware natuurpracht

Het Park, meer dan 250 hectare groot, is toegankelijk voor iedereen, jong en oud. Of je nu een fervent wandelaar bent, met het gezin op uitstap gaat, alleen eropuit trekt of een groepsactiviteit plant. We stellen je daarom verschillende formules voor om het Park te bezoeken, aangepast aan jouw ritme en je wensen. Wil je het Park op je eigen tempo te voet ontdekken op het Wandelpad? Trek er dan minstens 3 uur voor uit. Of kies voor de Safari-car. Dan ben je 1,5 uur onderweg in het Park in alle comfort, met zicht op de vele prachtige panorama’s en wilde dieren.

Een flexibel bezoek

Bezoek het Wildpark te voet op het Wandelpad of met de Safari-car... aan jou de keuze! 

Kies je voor een bezoek te voet? Dan kan je ter plaatse nog je planning bepalen. Het volledige Wandelpad is 6 km lang. Je kan halverwege ook op de pendelbus stappen en zo je wandeling inkorten tot 3 km. Het traject heen en terug van de ingang naar het dorp gebeurt perfect per tram, tenzij je de heenweg liever te voet doet. Jij kiest!

⚠️ Opgelet: het dragen van een mondmasker is verplicht op het hele Domein (vanaf 12 jaar), behalve op het Wandelpad, waar het enkel verplicht is op de meest drukke plaatsen.

⚠️ BURLEN VAN HET HERT | Voor veiligheidsredenen is het verplicht om doordeweeks tot midden oktober het tweede deel van het Wildpark met de pendelbus te bezoeken. Tijdens het weekend kan het tweede deel wel te voet bezocht worden, in groep begeleid door een Ranger.

Goed om te weten

Op vertoon van je Wildpark of PassHan ticket krijg je gratis toegang tot het museum Han 1900.

Vragen?

Bekijk hier de meest gestelde vragen over het Wildpark.

Speciale bezoeken

Elk jaar organiseert het Domein van de Grotten van Han talrijke speciale bezoeken.
Zin om het Domein eens op een andere manier te leren kennen?

section.option.background.data.alt