Bedrijven

Persoonlijk contact. Een familiair bedrijf. Een kader dat tot de verbeelding spreekt. Wat je ook wenst te organiseren, van een verjaardagsfeest, productpresentatie, directiemeeting, Family Day tot exclusief diner: bij ons kan je alle kanten uit. 

In het grootste Wildpark van België, ontdek je een staaltje maagdelijke natuur. En onder dit kleine paradijs één van de mooiste grotten van Europa. Uniek in de Benelux. De mogelijkheden zijn oneindig, het concept steeds bijzonder en origineel! 

Contactpersoon

Kim de Lescluze

Kim de Lescluze

MICE-verantwoordelijke Vlaanderen & Nederland

Wij organiseren je evenement, van 30 tot 3.750 personen!

Ben je op zoek naar magnifieke locatie? Droom je van een bijzondere plek die puur en ongerept gebleven is? 

Of het nu informeel moet zijn of zeer exclusief, in het Wildpark en de Grot zijn de mogelijkheden onbegrensd. Belevingen waarmee je indruk maakt op je klanten, gasten of teamleden. Alles kan naar je wensen worden aangepast. Zodat je alleen nog maar hoeft te genieten en complimenten in ontvangst nemen!

Een voorstel op maat

Omdat geen enkel bedrijf of geen enkele aanvraag identiek is werken wij volledig tailormade. Want ons doel is je event tot een onvergetelijk succes maken. 

Onze grootste troeven?

 • Een grote flexibiliteit
 • Een 100 % persoonlijke aanpak volgens je wensen
 • De zekerheid dat je budget gerespecteerd wordt
 • Eén contactpersoon van het begin tot het einde van je dossier

Je droomevent op het Domein?

Een fabuleus culinair avontuur

Beleef een formidabele avond op een unieke plek tijdens Dinner in the Caves. Het concept? Een verrukkelijk menu in een betoverend kader 110 meter onder de grond: de Grotten van Han! Dé manier om je klanten of team in de watten te leggen!

section.option.background.data.alt

Zij gingen jou reeds voor...

 • Familiedag in de Grotten van Han

  18/09/2019

  We kozen er dit jaar voor om onze familiedag te laten doorgaan in de Grot van Han. Het was een absolute topdag! Het zonnetje was van de partij en er waren 140 blije gezichtjes te zien. Zeer vriendelijke medewerkers en alles was tot in de puntjes verzorgd. Een unieke ervaring en een echte aanrader!

  Stefanie PEETERS, Franki Construct
 • Bedrijfsuitje Bayer Medical Care

  25/09/2017

  Van alle collega's goede feedback gehad. Rondleiding door het Park was super. De ranger had de aandacht van zowel jong en oud. Voedermomenten waren heel leuk voor de kindjes. In de Grot mochten de allerkleinsten mee als speleoloog vooraan lopen. Conclusie: we hebben een super dag gehad!

  Cynthia CRAEYNEST, Bayer
 • Fijne ontvangst & unieke ervaring

  06/05/2019

  Zeer hartelijke ontvangst, steeds paraat voor vragen/wijzigingen/opmerkingen. Originele, out of the box overnachting, en de dag daarna een leuke workshop bushcraft als teambuilding. Als je op zoek bent naar een unieke ervaring met je team, dan ben je hier zeker op het juiste adres!

  Anouck DS, Danone Waters
 • Jaarlijks bedrijfsuitje

  28/05/2019

  In 1 woord SUPER! Het contact was erg fijn en er werd veel moeite gedaan voor onze (soms) lastige vragen. De communicatie was erg duidelijk en er werd fijn met ons mee gedacht Een ontzettend leuk programma is er voor ons samengesteld en daarnaast een heerlijke lunch en barbecue!

  Team TB Events
 • Geweldig

  27/05/2019

  Onze drie daagse teambuilding in het Domein van de Grotten van Han was in één woord geweldig. Alles was tot in de puntjes geregeld en het programma sloot naadloos op elkaar aan. We zijn niets tekort gekomen en zijn goed verzorgd. Ik zou dit aan iedereen aanraden. Een dikke vette 10!

  Jasmijn ISHAQSADA, Siemens Gamesa
 • Internationale Peugeot Meeting

  07/05/2019

  De samenwerking was voor ons heel positief, op al onze vragen kwamen direct oplossingen. De bezoeken van zowel de Grot als het Wildpark werden zeer geapprecieerd door onze deelnemers. We komen zeker nog terug! Bedankt voor de prettige samenwerking!

  Frank DE REU, Peugeot Club Belgium