Overnachten

Zin om er meteen een weekendje of midweek Ardennen van te maken? Ontdek de verschillende accommodatiemogelijkheden op het Domein en in de omgeving. 

Goed om te weten: je PassHan ticket geeft je toegang tot 4 bezienswaardigheden op het Domein: de Grot, het Wildpark, Han 1900 en PrehistoHan. Maar wist je dat je die niet alle 4 op één dag moet bezoeken en dat je ticket het hele seizoen lang geldig blijft? Natuurlijk krijg je tot elke aparte attractie maar éénmaal toegang met je ticket, maar je mag je bezoek aan de verschillende attracties wel spreiden over meerdere dagen.

 • Slapen in de bomen

  Beleef een magische nacht, onthaast te midden van de natuur in een Tree Tent in het Wildpark. Een unieke ervaring!

  d.alt
 • Camping Grotten van Han

  De 3-sterren camping van de Grotten van Han, in een rustige en bosrijke omgeving, is de ideale plek om te verblijven in de nabijheid van een uitzonderlijke natuurlijke site.

  d.alt
 • Ardennes-Etape

  Met Ardennes-Etape overnacht je in de mooiste vakantiehuizen van de Ardennen! Met een aanbod van 1500 huizen vind je vanzelfsprekend het vakantiehuis dat 100% aan je wensen voldoet.

  d.alt
 • Center Parcs "Les Ardennes"

  Center Parcs Les Ardennes ligt slechts op een uur rijden van het Domein van de Grotten van Han. Verander je daguitstap in een fantastisch weekend in Center Parcs!

  d.alt
 • Mercure Han-sur-Lesse

  Mercure Han-sur-Lesse ligt in het centrum van de Belgische Ardennen. Het hotel biedt 69 Standard kamers, 48 suites, zwembad, restaurant en een trendy bar voor volledige ontspanning.

  d.alt
 • Andere logies

  Campings, hotels, vakantiehuisjes, logies op de boerderij... Er is voor ieder wat wils op de website van Famenne-Ardenne Ourthe & Lesse!​

  d.alt

Ben je klaar voor een reis naar de oorsprong van de wereld?