Center Parcs "Les Ardennes"

Center Parcs Les Ardennes ligt slechts op een uur rijden van het Domein van de Grotten van Han. Verander je daguitstap in een fantastisch weekend in Center Parcs!

Of je nu een koppel bent of met een groep van 18 personen, zij hebben de accommodatie die je nodig hebt temidden van het heuvelachtige landschap van de Ardennen. Kies je een Comfort, Premium of VIP cottage? Ze zijn allemaal volledig gerenoveerd in 2017.

Kom en geniet van alle attracties die het subtropische zwembad te bieden heeft. Met het nieuwe Aqua Mundo Center Parcs les Ardennes kan het hele gezin plezier hebben in het water. Je kunt genieten van de attracties die al in het verleden aanwezig waren, zoals het golfslagbad, de familiejacuzzi, het buitenzwembad of de whirlpool. Maar daarnaast kun je hun twee nieuwe glijbanen ontdekken, waaronder de beroemde duo-racer waarmee je met twee, naast elkaar, kunt racen. Het kinderbad is vergroot om de kleintjes en hun ouders te plezieren, een gloednieuwe ruimte met spelletjes en een temperatuur aangepast aan de kleintjes.

De Aqua Mundo is niet de enige attractie die je kunt ontdekken in hun park! Breng een bezoek aan de gloednieuwe boerderij waar je kinderen allerlei dieren uit de regio kunnen ontdekken. Wil je een familiemaaltijd delen? Niets simpeler dan kiezen uit een uitgebreid aanbod aan maaltijden. Probeer hun buffet in het marktrestaurant, drink een drankje in het Grand Café of dineer in het aqua café, in het hart van Aqua Mundo.

Als je daar zin in hebt, kun je de shows van ons animatieteam bijwonen. Laat je kinderen wegdromen terwijl ze naar de verhalen van Orry luisteren of laat ze volop losgaan op Orry's kids disco!

Kortom, de keuzes ontbreken niet. Duik in hun universum en ontdek al hun nieuwigheden!

Goed om te weten

Bij Center Parcs kun je je tickets voor het Domein van de Grotten van Han aan voordelige tarieven kopen: -15 %.

Verblijf je in de regio?

Kom het Domein van de Grotten van Han ontdekken!