Schenk een cadeaubon

Op zoek naar een origineel geschenk? Geef je dierbaren het mooiste cadeau: een ontmoeting met ware natuurpracht op het Domein! 

Grot-, Wildpark- en PassHan tickets

Een reis naar het midden van onze aarde om er de onvergetelijke schatten van de natuur te ontdekken… De uitzonderlijke schoonheid van de Grot van Han werd niet voor niets al meermaals beloond met 3 sterren in de Groene reisgids van Michelin! 

In het grootste Wildpark van België ontdek je een bijzonder dierenrijk. De Europese Big 5. Verbazingwekkende uitzichten... 

Met het PassHan ticket kunnen je dierbaren zowel de Grot als het Wildpark bezoeken (in één of twee dagen, naar keuze).

De cadeaubonnen zijn geldig voor een bezoek binnen 365 dagen vanaf de datum van aankoop. Je ontvangt de cadeaubonnen (pdf-document) direct na je aankoop per e-mail. Dankzij de op de tickets vermelde unieke codes kunnen je dierbaren de datum van hun bezoek later reserveren in onze online ticketing.

Een natuurervaring als cadeau!

Abonnement

Schenk een je dierbaren een jaar lang onbeperkte toegang tot het Domein dankzij het abonnement!

Met het abonnement genieten ze van talrijke voordelen om de natuur in elk seizoen te bewonderen: het hele jaar gratis toegang tot het Domein tijdens onze openingsuren, gratis toegang of kortingen tot 50 % op de exclusieve bezoeken van het Domein, kortingen in de talrijke partnerparken van het Domein... Meer info over de voordelen!

Het abonnement is 1 jaar geldig vanaf de datum van aankoop van de cadeaubon. Je ontvangt de cadeaubonnen (pdf-document) direct na je aankoop per e-mail. Dankzij de op de tickets vermelde abonneecodes kunnen je dierbaren de datum van hun bezoek later reserveren in onze online ticketing.

Een jaar vol verwondering...

Tree Tents overnachting

Schenk een nacht in het hart van het Wildpark, in een Tree Tent tussen de bomen! Een onvergetelijke ervaring, waarbij je de wilde dieren van de vallei en prachtige panorama's kunt bewonderen... Een uniek cadeau om aan je dierbaren te schenken! Meer info over de Tree Tents!

Contacteer ons per mail om een Tree Tents overnachting te schenken:

Vragen?

Contacteer onze Reserveringsdienst:

reservations@grotte-de-han.be  ●  +32 (0)84 37 72 13