Eten en drinken

Het Domein van de Grotten van Han biedt je verschillende horeca- en picknickplekken aan. Van een snack uit het vuistje tot een driegangenmenu. Ontdek onze formules en laat je smaakpapillen verwennen.

Onze afhaalrestaurants aan het onthaal en in het Wildpark zijn ook geopend. Je vindt er - afhankelijk van de locatie - sandwiches, soep, wafels, croque-monsieurs, warme dranken... Picknicken op het Domein is toegestaan. 

 • La Verrière

  Op de benedenverdieping van het museum PrehistoHan vind je de tearoom La Verrière, een gezellige tearoom die je smaakpapillen op elk moment van de dag verwent met zoetige en hartige snacks.

  d.alt
 • Le Pavillon

  Pal aan de uitgang van de Grot vind je Le Pavillon, een charmant restaurant in art-decostijl. De chef zet hier streekproducten in de kijker.

  d.alt
 • Le Tivoli

  Na 2,5 km te struinen over het Wandelpad, geniet je van een welverdiende pauze in Le Tivoli, de oude eindhalte van de tram.

  d.alt
 • Andere horeca

  Aan de inkom en de uitgang van de Grot én na je bezoek aan het Wildpark, bieden we je allerlei snacks om je kleine honger te stillen.

  d.alt

Ben je klaar voor een reis naar de oorsprong van de wereld?