Eten en drinken

Het Domein van de Grotten van Han biedt je verschillende horeca- en picknickplekken aan. Van een snack uit het vuistje tot een driegangenmenu. Ontdek onze formules en laat je smaakpapillen verwennen.

Geniet van een heerlijke maaltijd met streekproducten aan de oever van de Lesse, in ons restaurant Le Pavillon.Van kazen en charcuterie tot bieren en forel. En dat met zicht op de Lesse. De ideale locatie om te genieten van een degelijke maaltijd in een bijzonder kader!

Onze afhaalrestaurants aan het onthaal en in het Wildpark zijn ook geopend. Je vindt er - afhankelijk van de locatie - sandwiches, soep, wafels, croque-monsieurs, warme dranken... Picknicken op het Domein is toegestaan. 

 • Le Pavillon

  Pal aan de uitgang van de Grot vind je Le Pavillon, een charmant restaurant in art-decostijl dat onlangs het label Bistrot de Terroir heeft gekregen. De chef zet hier streekproducten in de kijker!

 • La Verrière

  Aan de ingang van het plein van de vertrekken vind je de tearoom La Verrière, een gezellig buitenterras waar je op elk moment van de dag je smaakpapillen kan verwennen.

 • Le Tivoli

  Na 2,5 km te struinen over het Wandelpad, geniet je van een welverdiende pauze in bistro "Le Tivoli", de oude eindhalte van de tram.

 • Andere horeca

  Aan de inkom en de uitgang van de Grot én na je bezoek aan het Wildpark, bieden we je allerlei snacks om je kleine honger te stillen.

Ben je klaar voor een reis naar de oorsprong van de wereld?