Scholen

Beleef met je klas of school een dag vol verwondering in het hart van de aarde, te midden van de wilde natuur!

Reserveer je schooluitstap:

Al spelenderwijs leren

Ben je klaar om andere horizonten te verkennen? Duik in de dieptes van de Grot van Han en ontdek er met je enthousiaste gids een fascinerende en intrigerende ondergrondse wereld. En laat je verrassen door het schitterende spektakel Origin!

Verken het Wildpark, te voet (6 km) of met de Safari-car. Bewonder de buitengewone natuur rond de Grot. De wilde dieren leven er in hun natuurlijke habitat, net zoals vele eeuwen geleden.

Rond je bezoek aan het Domein af met een bezoek aan het PrehistoHan. In dit museum zie je de bewijzen van zowat 10.000 jaar menselijke aanwezigheid in de Grot.

Een unieke educatieve ervaring

We zien de Grot van Han als een levend labo waar kinderen en jongeren het mysterie van rots- en reliëfvorming ontrafelen, waar ze de impact van de rivier en de regen zien, waar ze het leven van onze voorouders ontdekken – van de bronstijd tot de Romeinse tijd – en waar ze over tal van andere boeiende thema’s bijleren.

In het Wildpark dompelen we hen onder in een biotoop zoals die er in de prehistorie uitzag. Ze leren er de verschillende diersoorten kennen die gedurende eeuwen onze streken bewoonden. We helpen hen bovendien begrijpen wat het belang is van het behoud van fauna en flora.

Zin om je bezoek vantevoren voor te bereiden? Neem dan een kijkje in ons pedagogisch boekje!