Ontdek het Wildpark

Te voet of met de Safari-car

Te voet of met de Safari-car verken je 250 hectare puur natuur, in het hart van het UNESCO Global Geopark Famenne-Ardenne. Een bijzonder dierenrijk. De Europese Big 5. Verbazingwekkende uitzichten... Dit heb je nog nooit gezien! 

250 hectare pure natuur
250 hectare pure natuur

Europees wildleven bewaard

Wist je dat er op het Domein van de Grotten van Han maar liefst een 650-tal dieren leeft? En dat in hun natuurlijke habitat.

Kom de Europese Big 5 zelf bewonderen in onze groene natuurpracht: de bizon, de wolf, de bruine beer, de lynx en de veelvraat. 

Natuurbehoud, sensibilisering en herintroductie

Sinds de oprichting in 1970 combineert het Wildpark toerisme met natuurbehoud. Zo doet het Wildpark mee met tal van herintroductieprogramma's voor bedreigde diersoorten.

Het museum PrehistoHan, duizenden jaren geschiedenis in één tentoonstelling

Wist je dat je in PrehistoHan tot 10.000 jaar in het verleden duikt? Hier ontdek je de archeologische schatten gevonden op de bodem van de rivier in de Grotten van Han. 

Met je Wildpark, Grot of PassHan ticket heb je gratis toegang tot het museum!

Koop je tickets online!

Je hebt de keuze tussen 3 tickets om het Wildpark te bezoeken: het klassieke Park ticket, het PassHan ticket (Grot + Wildpark) of het abonnement.

De Afgrond van Belvaux, symbool van het eerste UNESCO Geopark van België

Daar waar de Lesse de kalkrotsen van het Boine-massief instroomt, daar ontstonden de Grotten van Han. En die plek noemen we de Afgrond van Belvaux.

section.option.background.data.alt