Ontdek het Wildpark

Te voet of met de Safari-car

Te voet of met de Safari-car verken je 250 hectare puur natuur, in het hart van het UNESCO Global Geopark Famenne-Ardenne. Een bijzonder dierenrijk. De Europese Big 5. Verbazingwekkende uitzichten... Dit heb je nog nooit gezien! 

250 hectare pure natuur
250 hectare pure natuur

Europees wildleven bewaard

Wist je dat er op het Domein van de Grotten van Han maar liefst een 650-tal dieren leeft? En dat in hun natuurlijke habitat.

Kom de Europese Big 5 zelf bewonderen in onze groene natuurpracht: de bizon, de wolf, de bruine beer, de lynx en de veelvraat. 

Natuurbehoud, sensibilisering en herintroductie

Sinds de oprichting in 1970 combineert het Wildpark toerisme met natuurbehoud. Zo doet het Wildpark mee met tal van herintroductieprogramma's voor bedreigde diersoorten.

Binnenkort meer info over onze projecten voor het behoud van de biodiversiteit!

Han 1900 neemt je mee naar de vorige eeuw

In Han 1900 herbeleef je het dagelijkse leven in het begin van de 20e eeuw. Je vindt het museum in de hoofdstraat van het dorp. 

Met je Park of PassHan ticket heb je gratis toegang tot het museum!

Koop je tickets online!

Je hebt de keuze tussen 3 tickets om het Wildpark te bezoeken: het klassieke Park ticket, het PassHan ticket (Grot + Wildpark) of het Gold Pass jaarabonnement.

De Afgrond van Belvaux, symbool van het eerste UNESCO Geopark van België

Daar waar de Lesse de kalkrotsen van het Boine-massief instroomt, daar ontstonden de Grotten van Han. En die plek noemen we de Afgrond van Belvaux.

section.option.background.data.alt