Personen met beperkte mobiliteit

Op het Domein van de Grotten van Han zijn de laatste jaren heel wat aanpassingen gebeurd om personen met beperkte mobiliteit te ontvangen. Onze werknemers – opgeleid om je vlot verder te helpen – verwelkomen je dus met plezier!

Weetje! Het Domein van de Grotten van Han kreeg van de organisatie Cap 48 de titel ‘Corporate Citizenship voor de toegankelijkheid van personen met beperkte mobiliteit’. 

⚠️ Belangrijk: het klassieke parcours van de Grot (365 treden) en het bezoek van het Wildpark te voet op het Wandelpad zijn niet aangepast aan rolstoelgebruikers. Het Wildpark kan met de Safari-car bezocht worden indien de persoon 1u30 lang op de zetels van de Safari-car kan blijven zitten.

Individuele bezoekers

⚠️ Opgelet: deze bezoeken zijn in 2021 tijdelijk opgeschort vanwege de Covid-19-maatregelen. Het is jammer genoeg niet mogelijk voor ons om tijdens deze bezoeken sociale afstand te garanderen in de Safari-car en in de Grot. We betreuren dit ten zeerste aangezien we deze bezoeken zeker willen voortzetten, maar in de huidige situatie leek het beter om ze uit te stellen tot volgend jaar. Wij verontschuldigen ons hiervoor en hopen je binnenkort weer op het Domein te kunnen verwelkomen. 

Groepen

Voor groepsbezoeken is een aanvraag mogelijk gedurende het hele seizoen, behalve in juli en augustus.

Tarieven: zie onze normale groepstarieven.

Goed om te weten

Het is van groot belang dat elke rolstoelgebruiker begeleid wordt door een niet-mindervalide persoon.

PrehistoHan

Op de eerste verdieping van onze tearoom La Verrière vind je het museum PrehistoHan, bereikbaar met een lift.

Han 1900

Het gelijkvloers – het grootste deel van het museum Han 1900 dus – is toegankelijk voor mindervaliden. 

Aangepaste gîtes: