La Verrière

Aan de ingang van het plein van de vertrekken vind je de tearoom La Verrière, een gezellig buitenterras waar je op elk moment van de dag je smaakpapillen kan verwennen. Vanaf het grote zonnige terras heb je een prachtig uitzicht op de speeltuin en de vertrekpunten van de bezoeken. 

In het hoogseizoen

La Verrière biedt je tal van ijssmaken, wafels, pannenkoeken van het huis en andere zoetigheden. Maar ook voor wat pittiger lekkers kan je hier terecht (tot 14u30): verrukkelijke broodjes met streekproducten, croque-monsieurs, panini’s, enz. En de ambachtelijke streekbieren maken het plaatje compleet!

In het laagseizoen

La Verrière bereidt lekkere broodjes, soep van het huis, wafels, donuts...

Openingsuren

Open alle openingsdagen van het Domein, van 11u tot 17u30 door de week en van 9u30 tot 18u in het weekend.

Groepen en evenementen

Het Domein beschikt over verschillende zalen voor grote groepen (seminariezalen, restaurants...) maar ook voor kleinere recepties en verjaardagen. Er zijn diverse formules beschikbaar! Neem contact met ons op om een zaal inclusief catering te reserveren of om een event op maat bij ons te organiseren.

Info

Bereikbaarheid

Parking:

Het Domein van de Grotten van Han beschikt niet over een parking. Er zijn wel betalende gemeentelijke parkings in het centrum van het dorp, voor € 7 per dag. De toegang tot deze parkings gebeurt via de Lessestraat. Tijdens de drukke zomerperiodes bieden sommige inwoners van het dorp ook parkeerplaatsen aan.

Adres van de tearoom:

Eenmaal geparkeerd in het centrum van het dorp, begeef je je te voet naar onze tearoom La Verrière. Het adres: Rue des Grottes 46, 5580 Han-sur-Lesse.

Ontdek onze horeca!

Op zoek naar een leuke plek om te eten op het Domein?