Le Pavillon

Een knap terras aan de oever van de Lesse

Pal aan de uitgang van de Grot vind je Le Pavillon, een charmant restaurant in art-decostijl. De chef zet hier streekproducten in de kijker. Van kazen en charcuterie tot bieren en forel. En dat met zicht op de Lesse. De ideale locatie om te genieten van een degelijke maaltijd in een bijzonder kader!

Goed nieuws! Ons restaurant Le Pavillon kreeg onlangs het label Bistrot de Terroir®! Deze erkenning toont het engagement van het Domein aan om steeds samen te werken met lokale producenten, om streekproducten te promoten en om het korte keten-principe te volgen!

Openingsuren

In Le Pavillon smul je vanaf Pasen elke vrijdag van 11u30 tot 17u en elke zaterdag, zondag, feest- en schoolvakantiedag van 11u30 tot 18u! Op andere dagen kan je hier enkel op reservering terecht.

Groepen en evenementen

Het Domein beschikt over verschillende zalen voor grote groepen (seminariezalen, restaurants...) maar ook voor kleinere recepties en verjaardagen. Er zijn diverse formules beschikbaar! Neem contact met ons op om een zaal inclusief catering te reserveren of om een event op maat bij ons te organiseren.

Adres

Parking:

Het Domein van de Grotten van Han beschikt niet over een parking. Er zijn wel betalende gemeentelijke parkings in het centrum van het dorp, voor € 7 per dag. De toegang tot deze parkings gebeurt via de Lessestraat. Tijdens de drukke zomerperiodes bieden sommige inwoners van het dorp ook parkeerplaatsen aan.

Adres van de tearoom:

Eenmaal geparkeerd in het centrum van het dorp, begeef je je te voet naar ons restaurant. Het adres: Rue des Grottes 46, 5580 Han-sur-Lesse. Steek vervolgens het grote plein over en neem de brug over de rivier.

Ontdek onze horeca!

Op zoek naar een leuke plek om te eten op het Domein?