Glamping Tree Tents

Overnacht in het hart van het Wildpark

Opening 2023: van 31/03 tot 04/11/2023, alle weekends en Belgische feestdagen en schoolvakanties. Ook de zondagen van 17/09 tot 15/10, tijdens de periode van het Burlen van het hert. Geniet t.e.m. 31/12/2022 van de 2022 tarieven voor je verblijf in 2023!

Een kinderdroom die uitkomt op het Domein van de Grotten van Han... Breng de nacht door tussen de bomen in een Tree Tent, in het hart van het Wildpark! Bewonder de prachtige panorama’s van de oude vallei van de Lesse. Observeer vanop je terras de wilde dieren: herten, damherten, oerossen, Przewalskipaarden, moeflons… Een onvergetelijk glampingavontuur staat je te wachten!

De Tree Tents nodigen je uit om een moment op adem te komen in de natuur, ver weg van het alledaagse leven. Onze 8 unieke hutten, op een platform hoog tussen de bomen, verdwijnen als het ware in het natuurlijke decor. 

Praktische info

Zin om het avontuur aan te gaan? Klik hieronder voor alle praktische info.

Verloop van je glamping verblijf

Geniet van de natuur op haar best. Van de eerste glinsterende momenten in het ochtendlicht tot de zonsondergang. Jij zit op de eerste rij voor dit schouwspel. Een magische ervaring met het gezin, als koppel of onder vrienden!

Op naar avontuur

Een kinderdroom die uitkomt op het Domein van de Grotten van Han!

Vragen?

Contacteer onze Reserveringsdienst:

reservations@grotte-de-han.be  ●  +32 (0)84 37 72 13

section.option.background.data.alt