Praktische info

Uitrusting

In een Tree Tent kan je met maximum 4 personen slapen (waarvan min. 1 en max. 3 volwassenen). Elke tent is uitgerust met een grote matras van 2,20 m op 2 m én een eenpersoons matras waar de 4de persoon (een kind) op slaapt. Schone lakens, dekens en kussens zijn al aanwezig. Voor de 4de persoon in de tent dien je enkel zelf een slaapzak te voorzien. Er zijn geen babybedjes aanwezig in onze tenten. 

Op de site zijn 2 toiletten en een wasruimte. Het Domein voorziet eveneens een waskom met kleine handdoekjes om je op te frissen.

Vanaf het overdekte terrasje voor de tent kun je in alle rust genieten van het uitzicht van de dieren in de vallei. 

Data

Opening 2024: van 29/03 tot 02/11/2024, alle weekends en Belgische feestdagen en schoolvakanties. Ook de zondagen van 15/09 tot 20/10 tijdens de periode van het Burlen van het hert.

Leuk om te weten:

 • Bij een aanvraag van minimum 4 tenten* kun je ook op een andere dag naar keuze reserveren buiten de voorziene openingsdagen.
 • Indien je minimum 6 tenten* reserveert buiten de voorziene openingsdagen kan de site volledig voor je groep geprivatiseerd worden, leuk om met vrienden en/of met je familie te doen!

* Reservering steeds min. 2 weken op voorhand en onder voorbehoud van beschikbaarheid. 

Tarieven

 • Volwassene: € 185

 • Kind (4 tot 11 jaar): € 97,50

 • Kind (0 tot 3 jaar): € 20

 • Forfaitair minimum per tent of voor één persoon alleen*: € 370

* = single tarief, gebaseerd op min. 2 betalende volwassenen per tent.

Minderjarigen (-18 jaar) moeten altijd door een volwassene (per tent) vergezeld worden.
Het Domein behoudt zich ten alle tijden het recht om overnachtingen te annuleren omwille van extreme weersomstandigheden. In dat geval krijg je het betaalde bedrag volledig teruggestort.

Reserveer een overnachting

Inbegrepen in de prijs

 • Overnachting in een Tree Tent
 • Een volledig verzorgde avondmaaltijd*:
  • Aperitief: cava en artisanale chips (voor de kinderen voorzien we een fruitsapje)
  • BBQ maaltijd met dranken: 37,50 cl rode wijn per tent + 25 cl Blonde de Han (lokaal bier) per persoon + water
  • Dessertje
 • Ontbijtmand met per persoon: croissant & chocoladebroodje, yoghurtje, fruit, artisanaal fruitsapje (melk of chocomelk voor de kinderen) en koffie of thee.
 • Wandeling na het ontbijt met de Ranger in een gedeelte van de vallei van het Wildpark
 • PassHan ticket (Grot van Han + Wildpark + PrehistoHan museum). Opgelet: voor overnachtingen van zondag op maandag in september en oktober moet je het Domein bezoeken op zondag (het Domein is op maandag gesloten). Wens je het Domein op een ander moment, later in het seizoen te bezoeken? Dat kan! Je PassHan codes blijven geldig tot het einde van het Tree Tents seizoen (2 november 2024).
 • 15 % korting in onze winkel en restaurants

* Als je een voedingsallergie hebt, gelieve dit te melden aan onze Reserveringsdienst, minstens 10 dagen vantevoren: reservations@grotte-de-han.be

Praktische tips

Deconnectie gegarandeerd! Op de site van de Tree Tents is er geen wifi en geen elektriciteit aanwezig. Vergeet niet om zelf een kampeerlamp of een (opgeladen!) hoofdlamp te voorzien. Eén hoofdlamp (of 2) per gezin is ruim voldoende. Neem uit respect voor de dieren geen zaklampen mee, deze kunnen verblindend zijn voor de dieren en bezoekers en zijn vaak veel krachtiger dan een kampeerlamp of hoofdlamp.

Vergeet niet om eventueel een verrekijker mee te nemen, zeker aangeraden voor de kinderen!

In april/mei en vanaf midden september zijn de nachten iets kouder en raden we je aan om, bovenop het voorziene beddengoed (dekens), zelf ook nog een slaapzak mee te brengen. 

Je PassHan ticket kun je gebruiken op de dag van aankomst of vertrek of op een later moment tijdens het seizoen.

Opgelet: huisdieren zijn niet toegelaten in de Tree Tents!

Vragen?

Contacteer onze Reserveringsdienst: