Verloop van je verblijf

Geniet van de natuur op haar best. Van de eerste glinsterende momenten in het ochtendlicht tot de zonsondergang. Jij zit op de eerste rij voor dit schouwspel. Een magische ervaring met het gezin, als koppel of onder vrienden!

De Reserveringsdienst brengt je op de hoogte van het tijdstip van afspraak met de Ranger (ergens tussen 16.30 en 17.45 uur, afhankelijk van de overnachting). Hij brengt je vervolgens samen met de andere gasten in een Safari-car naar het Wildpark, dat op dat moment net gaat sluiten. Daardoor kan je je volledig onderdompelen in de prachtige natuur.

's Avonds geniet je van een heerlijke barbecue, waarna je rustig je knusse tent kunt inklimmen, hangend tussen de bomen. De Ranger van dienst zal ter plaatse voor de bereiding van de BBQ zorgen. Bij aankomst op de site zal de Ranger een planning voorstellen voor het avondeten. Op deze manier kunnen alle bezoekers in alle rust van de BBQ genieten.

‘s Ochtends word je gewekt door het gezang van de vogels. Een lekker ontbijtje wacht je op en geeft je de nodige energie om de dag tegemoet te gaan en van je PassHan ticket te genieten. Voor het ontbijt voorzien we een ontbijt picknickmand per tent. Na ontvangst van de picknickmand kun je dan in alle rust ontbijten op het terras van je tent of aan één van de picknicktafels op de site.

Vervolgens maak je in alle rust een begeleide wandeling door het Wildpark met een Ranger. Zo ben je meer dan ooit één met de fauna en flora... De natuur is helemaal van jou!

De dag vóór of de dag na je overnachting kun je met je PassHan ticket een bezoekje brengen aan de andere attracties van ons Domein: 

De verschillende attracties van het Domein mogen op verschillende dagen bezocht worden: je kunt zonder probleem een dagje in het Wildpark doorbrengen en een andere dag de Grot verkennen. Hetzelfde geldt voor ons museum PrehistoHan.

Een onvergetelijk verblijf...

Wedden dat je vertrekt met sterretjes in de ogen?