Glamping Cocoon Village

Een buitengewoon avontuur

Zin in een glampingavontuur? Boek nu je verblijf te midden van het Domein van de Grotten van Han!

Opening 2023: van 28/04 tot 01/10/2023, alle weekends en Belgische schoolvakantiedagen. Reserveer je verblijf!

In een adembenemend kader ontvlucht je even de tijd en trek je je terug in het charmante dorp Han-sur-Lesse. Op een groen domein van 12.000 m² in de Ardennen, aan de rand van de Lesse, ligt Cocoon Village. Goed voor een onvergetelijke ervaring!

Verblijf comfortabel op deze idyllische plek in een Cocoon Tent. Een heerlijk zacht bed wacht je op! En elke ochtend geniet je van een lekker ontbijt van streekproducten.

Dankzij de talrijke activiteiten en animaties verveel je je geen seconde. Een buitengewoon glampingavontuur om met je familie of vrienden te beleven, even weg van de wereld!

Dicht bij de natuur, op naar avontuur!

Praktische info

Onze Cocoon Village glamping bestaat uit een dertigtal Cocoon Tents: volledig uitgerust om je een rustig en comfortabel verblijf te garanderen. Dit wil je niet missen! Klik hier voor meer informatie over de prijzen, data en wat er allemaal inbegrepen is in je verblijf.

Samenstelling van een verblijf: 2 nachten (behalve lange weekenden).

Verloop van je glamping verblijf

Tijdens je verblijf heb je gratis en onbeperkt toegang tot het Wildpark en de Grot en geniet je van vele exclusieve activiteiten en animaties, op het Domein en in de buurt.

Een unieke ervaring

Geniet van interessante kortingen tot 50 % op de exclusieve bezoeken van het Domein die plaatsvinden tijdens je verblijf in Cocoon Village. 

De Cocoon Village kortingen op de exclusieve bezoeken staan vermeld op de pagina's van elk exclusief bezoek, bij de tarieven.

Reservering van exclusieve bezoeken: na reservering van je Cocoon Village verblijf krijg je een Cocoon code waarmee je je exclusieve bezoeken met korting kunt reserveren in onze ticketing "Reservering bezoeken abonnees & Cocoon". Opgelet: reserveer zo snel mogelijk je exclusieve bezoeken, want de plaatsen zijn beperkt!

Dicht bij de natuur, op naar avontuur!

Vragen?

Contacteer onze Reserveringsdienst:

reservations@grotte-de-han.be  ●  +32 (0)84 37 72 13

section.option.background.data.alt
 • Wij hebben een hele prettige ervaring gehad!

  Het is ons erg goed bevallen, de ontvangst was vriendelijk en netjes. Al het personeel is behulpzaam. De site is gezellig, de tent prima in orde. Het ontbijt was heerlijk en de ontvangsthapjes en -drankjes waren erg goed en leuk. Wij hebben een hele prettige ervaring gehad!

  Alexander V.
 • Een geweldig weekend gehad op dit plekje!

  Mooi en verzorgd domein, erg gezellige en goed uitgeruste tenten met alle comfort. Ook een pluim voor de animatie en het personeel! De onbeperkte toegang tot alle attracties in de buurt zijn een groot pluspunt. Een aanrader...

  K. S.
 • Wij komen zeker nog eens terug

  Zeer mooie locatie. Heerlijk rustig, zeer geschikt voor gezinnen. Zeer gastvrij. Erg genoten van het ontbijtmandje met lekkers elke ochtend. Wij komen zeker nog eens terug.

  Tessa M.
 • Een perfect verblijf!

  Het personeel is super vriendelijk en gastvrij, de zachte bedden en dekbedden zijn top en het ontbijt en het barbecuepakket waren heerlijk! We hebben genoten van het concertje op zaterdagavond en de speurtocht. Kortom: een aanrader!

  Salomé S.