Glamping Cocoon Village

Een buitengewoon avontuur

Geniet van een zalig verblijf op het Domein van de Grotten van Han. Een heerlijke tijd beleven met je gezin of vrienden, slapen in een comfortabel bed in de tenten, topmomenten meemaken... Cocoon Village biedt je dit alles!

Opening 2024: van 26/04 tot 29/09/2024, alle weekends en Belgische schoolvakantiedagen. Klassiek verblijf: 2 nachten en 3 dagen. Andere verblijven eveneens mogelijk op specifieke data.

Prijs per nacht vanaf: € 95 per volwassene (3de volwassene verlaagde prijs), € 47,50 per kind (van 4 tot 11 jaar) en € 17,50 per baby/peuter (< 4 jaar). Boek je verblijf!

Inbegrepen in de prijs:

 • Overnachting in een Cocoon Tent, in het dorp van Han-sur-Lesse
 • Onbeperkte toegang tot het Domein (Grot, Wildpark en PrehistoHan-museum) tijdens je verblijf (vanaf je aankomstdag tot sluitingstijd op de dag van je vertrek)
 • Een ontdekkingsmandje met lekkers uit de streek
 • Een lekkere ontbijtmand elke ochtend
 • Korting op exclusieve bezoeken aan het Domein
 • Tal van voordelen op het Domein

Dicht bij de natuur, op naar avontuur!

Praktische info

Onze Cocoon Village glamping bestaat uit een dertigtal Cocoon Tents: volledig uitgerust om je een rustig en comfortabel verblijf te garanderen. Dit wil je niet missen! Klik hier voor meer informatie over de prijzen, data en wat er allemaal inbegrepen is in je verblijf.

Samenstelling van een verblijf: 2 nachten en 3 dagen. Andere verblijven eveneens mogelijk op specifieke data.

Verloop van je glamping verblijf

Tijdens je verblijf heb je gratis en onbeperkt toegang tot het Wildpark en de Grot en geniet je van vele exclusieve activiteiten en animaties, op het Domein en in de buurt.

Een unieke ervaring

Geniet van interessante kortingen tot 50 % op de exclusieve bezoeken van het Domein die plaatsvinden tijdens je verblijf in Cocoon Village. 

De Cocoon Village kortingen op de exclusieve bezoeken staan vermeld op de pagina's van elk exclusief bezoek, bij de tarieven.

Reservering van exclusieve bezoeken: na reservering van je Cocoon Village verblijf krijg je een Cocoon code waarmee je je exclusieve bezoeken met korting kunt reserveren in onze ticketing "Reservering bezoeken abonnees & Cocoon". Opgelet: reserveer zo snel mogelijk je exclusieve bezoeken, want de plaatsen zijn beperkt!

Dicht bij de natuur, op naar avontuur!

Vragen?

Contacteer onze Reserveringsdienst:

reservations@grotte-de-han.be  ●  +32 (0)84 37 72 13

section.option.background.data.alt
 • Wij hebben een hele prettige ervaring gehad!

  Het is ons erg goed bevallen, de ontvangst was vriendelijk en netjes. Al het personeel is behulpzaam. De site is gezellig, de tent prima in orde. Het ontbijt was heerlijk en de ontvangsthapjes en -drankjes waren erg goed en leuk. Wij hebben een hele prettige ervaring gehad!

  Alexander V.
 • Een geweldig weekend gehad op dit plekje!

  Mooi en verzorgd domein, erg gezellige en goed uitgeruste tenten met alle comfort. Ook een pluim voor de animatie en het personeel! De onbeperkte toegang tot alle attracties in de buurt zijn een groot pluspunt. Een aanrader...

  K. S.
 • Wij komen zeker nog eens terug

  Zeer mooie locatie. Heerlijk rustig, zeer geschikt voor gezinnen. Zeer gastvrij. Erg genoten van het ontbijtmandje met lekkers elke ochtend. Wij komen zeker nog eens terug.

  Tessa M.
 • Een perfect verblijf!

  Het personeel is super vriendelijk en gastvrij, de zachte bedden en dekbedden zijn top en het ontbijt en het barbecuepakket waren heerlijk! We hebben genoten van het concertje op zaterdagavond en de speurtocht. Kortom: een aanrader!

  Salomé S.