Burlen van het hert voor kids

  • 14/09, 21/09, 28/09, 05/10

  • 09:30

Ontdek het natuurspektakel van de Koning van het Woud!

Dit exclusieve bezoek is geschikt voor kleine avonturiers en hun familie.

Samen met je ouders stap je aan boord van een Safari-car, richting de immense vlakte van het Wildpark! Een spektakel van de natuur wacht je op: het Burlen van het hert. Vanaf half september laten de herten hun rauwe kreten horen speciaal om hindes aan te trekken. Daarnaast gaan ze ook gevechten aan met andere mannetjes. Dit vertoon van hun kracht betekent het begin van het paarseizoen. Jij zal dit burlen en strijden van op de eerste rij meemaken! En dankzij je gids leer je ondertussen ook nog heel wat bij over dit fascinerende dier...

Uitleg tijdens het bezoek in het Frans en Nederlands!

Praktische info

  • 1u30

  • Bezoek voornamelijk met de Safari-car

Kleed je warm aan en voorzie wandelschoenen!

Ontmoetingspunt: gelieve je 15 min. vantevoren te begeven naar het ontmoetingspunt. Wandel tot aan het volgende adres: 46, rue des Grottes. Steek het speelplein over en loop naar de uil. Volg vervolgens de groene pijlen (vertrek met de Safari-car). Als je te laat komt, kunnen we je deelname aan het bezoek niet garanderen en worden je tickets niet terugbetaald.

Tarieven

  • Kind (4-11 jaar)*: € 21,00

  • Volwassene: € 30,00

  • Abonnee: -50 %

  • Cocoon Village overnachter: 1 bezoek van het Burlen inbegrepen in je verblijf

* Vereiste minimumleeftijd voor de kinderen: 4 jaar.

Reservering verplicht

Om 9 uur 's ochtends zijn onze kassa's nog gesloten. Het is daarom van uiterst belang dat je je tickets vantevoren koopt op onze online ticketing!

Koop je tickets op onze online ticketing:

Opgelet: we behouden ons het recht om een exclusief bezoek te annuleren als het aantal deelnemers minder is dan 8 personen. Bij annulering word je, voor zover mogelijk, uiterlijk 24 uur van tevoren op de hoogte gesteld. In dat geval kun je je bezoek uitstellen of een volledige terugbetaling aanvragen. Als je je bezoek voor vandaag of morgen wilt boeken, neem dan telefonisch of per mail contact op met onze Reserveringsdienst (zie hierboven) om er zeker van te zijn dat het bezoek plaatsvindt.

Vragen?

Contacteer onze Reserveringsdienst:

Abonnement 12 maanden

Geniet van 50 % korting op talrijke exclusieve bezoeken!

Kopen