Het evenement ‘Han-Vol et Vous!’ vindt plaats in Han-sur-Lesse van 9 tot 12 mei

1 mei 2024

Vier dagen lang vindt het evenement ‘Han-Vol et Vous!’ plaats, georganiseerd door Magicairevents, en dit op het grote plein bij de ingang van het Domein van de Grotten van Han. Er stijgen maar liefst 40 heteluchtballonnen op aan het begin en aan het einde van de dag. En er staat allerlei animatie op het programma!

40 heteluchtballonnen uit België, Frankrijk, Luxemburg en Zwitserland begeven zich speciaal naar Han-sur-Lesse van 9 tot 12 mei 2024. Als toeschouwer kan je de voorbereiding meemaken en de ballonnen zien opstijgen met behulp van hete lucht tijdens het hemelvaartweekend. Ze versieren de hemel in Han-sur-Lesse elke dag tweemaal: bij het ochtendgloren om 7u en in de vroege avond om 19u.

Op zaterdag 11 mei vindt er in de Grotten van Han bovendien een ongezien evenement plaats: ‘Het Trail van de Grotten’. 1.200 lopers leven zich dan uit op een parcours doorheen de Grotten over een afstand van 1.400 meter.

De toegang tot het evenement ‘Han-Vol et Vous!’ en de animatie op het plein is volledig gratis. Wat kan je verwachten van de animatie? Onder meer dit:

  • Kid’s Village, een twaalftal springkastelen op het plein
  • Het marktje Artis’Han met meer dan 80 standhouders
  • Het toernooi Green-Volley op donderdag 9/05
  • De Moonlight Show (een licht- en muziekspektakel terwijl er 7 heteluchtballonnen opstijgen, met een choreo van vuurjongleurs) op vrijdag 10/05
  • Demonstraties van modelvliegtuigen
  • Nostalgia (een dag lang zijn er tientallen prestigieuze en originele wagens van verzamelaars te zien) op zondag 12/05

Vragen?

Contacteer Magicairevents, de organisator van dit evenement:

Altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes van het Domein!