Verblijf in het groen op het Domein van de Grotten van Han!

3 april 2024

Zin om even te herbronnen in de natuur? Reserveer een glamping verblijf op het Domein van de Grotten van Han! 

Laat je 's ochtends wekken door het gezang van de vogels in de Tree Tents, in het hart van het Wildpark, of beleef een magische tijd in Cocoon Village. Verken de verbazingwekkende, ondergrondse wereld van de Grotten van Han en het grootste dierenpark van België. Verwondering verzekerd!

Verblijf in Cocoon Village: op-en-top comfort

Herbron in het idyllisch kader van Cocoon Village, in het charmante dorp Han-sur-Lesse. Dankzij de talrijke activiteiten en animaties voor groot en klein op het Domein verveel je je geen seconde. Een buitengewoon glampingavontuur om met je familie of vrienden te beleven, even weg van de wereld!

Opening 2024: van 26/04 tot 29/09/2024, alle weekends en Belgische schoolvakantiedagen. Klassiek verblijf: 2 nachten en 3 dagen. Andere verblijven eveneens mogelijk op specifieke data.

Tree Tents: overnacht in het hart van het Wildpark

Breng de nacht door tussen de bomen in een Tree Tent, in het hart van het Wildpark! Ver weg van het dagelijkse leven bewonder je hier de prachtige panorama’s van de vallei en observeer je de wilde dieren: herten, damherten, oerossen, Przewalskipaarden, moeflons… Een kinderdroom die uitkomt op het Domein van de Grotten van Han!

Opening 2024: van 29/03 tot 02/11/2024, alle weekends en Belgische feestdagen en schoolvakanties.

Vragen?

Contacteer onze Infodienst:

Altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes van het Domein!