Het Domein opent de deuren vanaf 10 februari

7 februari 2024

Het seizoen van 2024 gaat officieel van start! Het Domein van de Grotten van Han heropent zijn deuren op zaterdag 10 februari en dat non-stop tot en met 10 maart. Ook tijdens de vakantie verwelkomen we je dus!

Het grootste dierenpark van België

250 hectare aan natuur... In het bos, op de heuvel en op de immense vlakte leven meer dan 650 dieren. Het is een ware oase in ons land, waar je heerlijk kan wandelen of het park kan doorkruisen per Safari-car.

Ontmoet bruine beren, bizons, lynxen, wolven en veelvraten maar ook everzwijnen, herten, ooievaars, oehoes en poolvossen. Zoveel fascinerende dieren om te bewonderen tijdens je bezoek!

De Grotten van Han, betovering gegarandeerd

Een intrigerende wereld onder de grond, waar de natuur je haar magische kunsten toont. Volgens de Groene Michelingids is een bezoek aan de Grotten maar liefst 3 sterren waard. En je krijgt als extraatje zowat 110 meter onder de grond nog een licht- en geluidspektakel om van te genieten. De duizend-en-één geologische wonderen in de Grotten zijn een lust voor het oog. En dat in alle seizoenen! Klaar voor het avontuur?

Een buitengewone werkplek te midden van de natuur

Word deel van ons team op het Domein van de Grotten van Han en maak samen met ons een schitterend 2024 jaar voor onze bezoekers! Je krijgt de kans om je talenten in te zetten voor een uitzonderlijk natuurlijk patrimonium: de Grotten van Han, die bij de mooiste van Europa horen, en het 250 hectare grote Wildpark waar de wilde Europese fauna beschermd wordt. Om alles in goede banen te leiden, kunnen we ook jouw hulp gebruiken!

Altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes van het Domein!