Hanlloween: de verborgen wereld onthult zich...

9 september 2022

Dit jaar vindt de 20ste editie plaats van Hanlloween op het Domein! Bereid je voor op 16 dagen festiviteiten om te bibberen van plezier én verrassende, betoverende animatie op het volledige Domein voor groot en klein!

De pompoenen grijnzen, de spinnen weven hun web en tal van vreemde wezens duiken op… Tijdens deze griezelige en magische Halloweenperiode - van 22 oktober tot 6 november 2022 – zullen je bezoeken aan het Wildpark en de Grot niet ongestoord blijven!

De animaties overdag zijn inbegrepen in de klassieke Park- en Grotbezoeken.

Overdag

In het Wildpark

In het Wildpark vermengt de wilde natuur zich met het rijk van de verbeelding en ontmoet je magische wezens... 

Maak de speciale voedermomenten van de dieren mee, elke dag van 26/10 t.e.m. 03/11 op het Wandelpad van het Wildpark!

In de Grot

In de Grot dwalen andere vreemde wezens rond: geheimzinnige trollen die zwerven doorheen de verschillende zalen en galerijen en overal kattenkwaad uithalen! Durf jij de confrontatie met hun lelijkheid en ondeugd aan? 

Voor de kinderen: aarzel niet verkleed te komen!

Hanlloween avondshows

Beleef een huiveringwekkende avond op het Domein van de Grotten van Han!

Nieuw scenario dit jaar!

Bewandel bij maneschijn de woudpaden van het Wildpark, tussen de wilde dieren. Mysterieuze boswezens komen er tevoorschijn en weten je vast en zeker te verrassen. Een wandelspektakel van 2 km door het Wildpark met hilarische – of angstaanjagende – wezens. Wedden dat je bibbert van plezier? Kleine en grote monstertjes, kom dus met familie of vrienden Halloween vieren op het Domein van de Grotten van Han! ⚠ Enkel in het Frans.

Vragen?

Contacteer onze Infodienst:

Altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes van het Domein!