Hanlloween: de verborgen wereld onthult zich...

1 februari 2024

Kom Hanlloween vieren op het Domein! Bereid je voor op 16 dagen festiviteiten om te bibberen van plezier én verrassende, betoverende animatie op het volledige Domein voor groot en klein!

De pompoenen grijnzen, de spinnen weven hun web en tal van vreemde wezens duiken op… Tijdens deze griezelige en magische Halloweenperiode - van 19 oktober tot 3 november 2024 – zullen je bezoeken aan het Wildpark en de Grot niet ongestoord blijven!

De animaties overdag zijn inbegrepen in de klassieke Park- en Grotbezoeken.

Overdag

In het Wildpark

In het bos dwalen woudgeesten rond, over de paden van het Wildpark en tussen de wilde dieren (wolven, beren, lynxen, herten, bizons...). Ze tonen maar al te graag hun talenten: acrobatie, jongleren, steltlopen... Ontmoet hen en laat je betoveren door hun opvoeringen!

Maak de speciale voedermomenten van de dieren mee, elke dag van 24/10 t.e.m. 01/11 op het Wandelpad van het Wildpark!

In de Grot

De guitige trollen trippelen weer in het rond in de Grotten van Han en ze halen weer heel wat grappen en grollen uit... Kom zeker eens kijken in onze magnifieke grotten! Dat wordt lachen (en af en toe schrikken)!

  Op het grote welkomstplein

  Make-up artiesten, circusartiesten, reuze bubbels... er heerst een feestelijke sfeer op het welkomstplein van het Domein! Je wordt er ondergedompeld in een wonderlijke wereld...

  Hanlloween avondshows

  Beleef een huiveringwekkende avond op het Domein van de Grotten van Han!

  Van 29 tot 31 oktober kan je in het Wildpark bij maanlicht wandelen... maar wees wel op je hoede! Het Wezen heeft de plek in zijn bezit genomen en allerlei gekke bewakers zwerven er rond. Durf jij de duisternis te trotseren, wetende dat ze misschien wel je pad kruisen?

  Een wandelspektakel neemt groot en klein mee naar het hart van het donkere, mysterieuze bos. Drie avonden lang kan je rillen van plezier en mysterieuze avonturen beleven met je gezin of met vrienden!

  ⚠ Enkel in het Frans.

  Voor de kinderen: aarzel niet verkleed te komen! Vanaf 6 jaar.

  Vragen?

  Contacteer onze Infodienst:

  Altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes van het Domein!