Kunstenaars zetten de wondermooie natuur op het Domein in de kijker

3 mei 2022

Sinds enkele jaren wordt het Wildpark verrijkt met bijzondere kunstwerken. Kunstenaars van diverse disciplines en horizonten drukken er hun talent uit en zetten de ongeziene natuur van het Wildpark extra in de verf. Deze kunstwerken voegen een poëtische, dromerige toets toe aan je bezoek! Heb jij ze al gezien?

Op dit moment zijn erinternationaal bekende kunstenaars aan het werk in het Wildpark. Je hebt dus de kans om hen kunst te zien creëren tijdens je bezoek! Ze stellen zichzelf voor in dit filmpje: 

Willy Niodo

Met zijn kettingzaag sculpteert hij het hout en brengt hij dieren tot leven: een beer, een steenbok, een gier… Zijn indrukwekkende werken staan verspreid doorheen het Wildpark en stellen alle dieren voor die je er ook in levenden lijve ontmoet! 

Philippe Leonard

Philippe is een steenhouwer. Je ontdekt zijn werken in de hoogtes van het Wildpark of bij de lynxen. Op rotswanden laat hij magnifieke stenen schilderijen na die de iconische dieren van het Wildpark in de kijker zetten: everzwijnen, wolven, herten…

Spencer Byles

Het werk van Spencer is ‘immersief’. Het dompelt je dus helemaal onder in een bijzondere wereld, en die maakt hij van allerlei materialen die hij in de natuur vindt. Zijn kunstwerken passen zo perfect in hun natuurlijke omgeving. Je komt ze misschien per toeval tegen of wanneer je even langs het pad kijkt… Houd je ogen dus open!

Vragen?

Contacteer onze Infodienst:

Altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes van het Domein!