Fototentoonstelling AgriNature op het Domein

19 september 2023

Kom kijken naar de fototentoonstelling van de Fotowedstrijd AgriNature op het grote plein van het Domein van 20 september tot 7 oktober! Deze nieuwe editie van de wedstrijd staat in het teken van La Foire: ‘Ici commence un monde durable’ (Hier begint een duurzame wereld). Het doel? Tal van initiatieven voor een duurzamere wereld en zorgen om het milieu in de kijker zetten.

Deze tentoonstelling wordt georganiseerd in samenwerking met het Festival International Nature Namur, Natagriwal, La Foire de Libramont, het SPW Agriculture Ressources Naturelles Environnement & Lavenir.

Het Domein van de Grotten van Han organiseerde ook een eigen fotowedstrijd voor professionele en amateurfotografen, om zo de schoonheid van de natuur op het domein in de kijker te zetten. De flora en fauna van het Wildpark of de pracht van de ondergrondse wereld... De drie verkozen foto’s worden ook tentoongesteld op het plein!

Het Festival International Nature Namur

De natuur is een spektakel op zich. En het Festival International Nature Namur besloot daarom om elk jaar een week lang de natuur een podium te geven. Het doel van het FINN is dan ook om te verwonderen. Door met het publiek bijzondere beelden te delen, hoop het festival mensen te sensibiliseren. Als we allemaal beseffen hoe schitterend onze omgeving wel niet is, zien we vast zelf in hoe belangrijk het is om deze te beschermen en te respecteren.

Het FINN vond in 1995 voor het eerst plaats. Vandaag is het een jaarlijkse afspraak voor liefhebbers van natuur en mooie foto’s. Elk jaar trekt het meer dan 35.000 bezoekers van heinde en verre aan! Met drie internationale wedstrijden – foto, film amateurs en film professionelen – en diverse activiteiten in de natuur, gaat het om een van de 5 grootste Europese evenementen in dit genre.

Dit jaar vindt het festival plaats van 13 tot 22 oktober. Het Domein van de Grotten van Han zal er aanwezig zijn met een stand van 19 tot 22 oktober. Kom ons zeker een bezoekje brengen want je kan gratis tickets voor het Domein winnen!

Vragen?

Contacteer onze Infodienst:

Altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes van het Domein!