Ons restaurant Le Pavillon behaalde het label Bistrot de Terroir®!

19 april 2024

Goed nieuws! Ons restaurant Le Pavillon, met een terras op de oever van de Lesse, behaalde het label Bistrot de Terroir®! Dit label is een mooie beloning voor de voortdurende inzet van het Domein van de Grotten van Han om te werken met lokale producenten om zo streekproducten in de kijker te zetten en om het korte keten-principe te volgen.

Kom zelf zeker eens proeven van lekkers uit de regio in Le Pavillon!

Een kwaliteitsgarantie

Duik in de authentieke culinaire beleving die Le Pavillon je biedt, net bekroond met een Bistrot de Terroir®-label. Ontdek verrukkelijke lokale smaken, verfijnde artisanale dranken en dat alles in een warme ambiance, eigen aan de streek. Na deze smakelijke, gezellige momenten kan je de rijkdom van de regio verkennen!

De cafeetjes en brasseries die tot het netwerk van Bistrot de Terroir® behoren, voldoen aan strenge criteria zodat je gegarandeerd kwaliteit op je bord en in je glas krijgt. De horecazaken met dit label bieden steeds een warme ontvangst. Ze schenken aandacht aan streekproducten. Ze promoten lokaal toerisme en lokale evenementen. Ze respecteren hygiënische normen. En ze doen dienst als ambassadeurs voor de omgeving en regio door toeristische info te geven. Ze spelen een actieve rol in de toeristische en economische ontwikkeling van de Waalse regio. In ruil genieten zij van extra visibiliteit dankzij een gerenommeerd netwerk met een gemeenschappelijke merknaam en een collectieve publiciteit.

Een mooi verhaal...

Wist je dat Le Pavillon al meer dan een eeuw oud is? Aan het eind van de 19de eeuw was Le Pavillon een hotel met een restaurant voor bezoekers van het Domein. Kijk maar even mee op de leuke foto’s hieronder!

Vragen?

Contacteer onze Infodienst:

Altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes van het Domein!