Carnaval der Dieren: 6 dagen kleurrijke animatie op het Domein

8 februari 2024

Kom genieten van kleurrijke taferelen tijdens het Carnaval der Dieren, van 16 tot 18 februari en van 1 tot 3 maart 2024!

Nieuwe animaties dit jaar!

De weide aan het onthaal wordt volledig ondergedompeld in een kleurrijke en feestelijke ambiance tijdens het Carnaval der Dieren. Met decoratie en animatie warmen we de bezoekers op! Zotte dieren wandelen er rond en doen klein en groot lachen tijdens leuke acts. Een grimeur schminkt met plezier de gezichten van de kleintjes. Er is ook een workshop waar je je eigen masker kunt maken. Kom alvast verkleed!

Verkleed je en geniet van een gratis warme wafel!

Pssst... Zin in een heerlijke gratis warme wafel op het Domein?

  • Kom verkleed of trek een verkleedaccessoire aan uit de verkleedkist,
  • Maak een foto van jezelf voor het standbeeld van de vos, bij de ingang van het Domein,
  • Post je foto op Facebook of Instagram en tag @grottesdehanofficial,
  • Laat je foto zien aan het personeel van ons restaurant "Le Pavillon", bij de ingang van de Grot, en ontvang een gratis warme wafel voor elke verklede persoon op de foto!

De Lesse, een fascinerende, wilde rivier...

Ontdek de Lesse, een krachtige en wilde rivier, in wondermooie winterkleuren die de Grotten van Han en het Wildpark nog meer charme geven. Het Domein van de Grotten van Han, een uitzonderlijke site, is gedeeltelijk ‘gemaakt’ door de rivier de Lesse. Zowel onder- als bovengronds, is de Lesse een fascinerend gegeven dat zich elk seizoen anders toont. Ze biedt het hele jaar door een schitterend spektakel! In de winter wordt de Lesse breder en wilder.

Tijdens de krokusvakantie kan je de rivier komen bekijken, een ware natuurkracht, in een winters kleedje! Een natuurlijk schouwspel om te bewonderen in het hart van het grootste Wildpark van België, waar meer dan 650 dieren leven (bruine beren, wolven, bizons, herten...) en in de magnifieke Grot van Han, met haar duizend-en-één geologische schatten en indrukwekkende geluid- en lichtspektakel Origin.

Vragen?

Contacteer onze Infodienst:

Altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes van het Domein!