Alice in het wonderlijke Land van Han: een feestelijke sfeer op het Domein van 01 tot 05/05!

21 april 2024

Van 1 tot 5 mei vieren we de lente op het Domein, samen met Alice en het Witte Konijn!

Duik in de fantasierijke wereld van Alice, die Wonderland verliet en naar Han kwam. Het ontvangstplein van het Domein, vlakbij de speeltuin, wordt voor de gelegenheid helemaal versierd in de kleuren van Alice. Artiesten verrassen bezoekers met fantasierijke acts en leuke grime voor kinderen en volwassenen. Er is bovendien elke dag een grote artisanale markt met originele creaties: kaarsen, mineralen, juwelen, houten voorwerpen, leren objecten, zout en zoet lekkers...

In het weekend van 4 en 5 mei struinen er tientallen personages rond op het Domein, recht uit de wereld van Alice in Wonderland. Ze hopen er bezoekers te ontmoeten en ze sluiten de festiviteiten in schoonheid af!

Het geniepige Witte Konijn speelt verstoppertje op het Domein...

Het Witte Konijn werd gespot in Han, maar hij speelt graag verstoppertje. Help jij Alice meezoeken? Vertrek op zoektocht samen met je gids tot het hart van de Grotten van Han en verken de schitterende en fascinerende ondergrondse wereld. Misschien vind je er wel snorharen van het Witte Konijn tussen de geologische schatten van de Grotten. Hij wandelt ook al eens graag door het Wildpark, dus zoek zeker ook goed tussen de bruine beren, de wolven, de lynxen en de herten. Of wie weet, vind je wel een van zijn lange oren achter een struik of rots...

Psst, Alice belooft alle kinderen die hem vinden een lekkere verrassing! Kom de lente vieren met Alice en het Witte Konijn op het Domein van de Grotten van Han!

Avondspektakel Alice in Muziek

In het kader van de festiviteiten voor de lente op het Domein, bieden we op 1, 3, 4 en 5 mei exclusieve bezoeken aan in de wonderlijke wereld van de Grot, in de fantastische, betoverende sfeer van Alice in Wonderland.

‘s Avonds beleef je een muzikale wandeling onder de grond, boordevol verrassingen en betoveringen. Begeleid door een gids en live muzikanten ervaar je de magie van deze wonderlijke natuurlijke plek en van het bekende sprookje tegelijk. Een interactieve wandeling boordevol verrassingen en betoveringen... Leuk voor groot en klein!

Enkel in het Frans!

Vragen?

Contacteer onze Infodienst:

Altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes van het Domein!