Alice in het wonderlijke Land van Han: een feestelijk en zonnig weekend op het Domein

12 april 2022

Dit jaar staat het Paasweekend op het Domein in het teken van de magie: "Alice in het wonderlijke Land van Han"!

Zet de thee alvast klaar: Alice komt op bezoek in het wonderlijke land van Han van 16 t.e.m. 18 april! Het plein van de vertrekken zal worden ondergedompeld in de gekke en fantasierijke sfeer van het Wonderland. Een leuke gelegenheid om het Domein te komen bezoeken en te genieten van de talrijke animaties

Een weekend vol magie...

Wat staat er zoal op het programma? Een optocht van wonderlijke figuren, een verhalenverteller, een goochelaar, een ambachtsmarkt met een veertigtal standhouders (waaronder hoeden, kaarsen, juwelen, houtwerk, lederwaren, gepekeld vlees, snoepgoed en nog veel meer), een wedstrijd voor het mooiste kostuum... Dus haal je gekke hoeden en extravagante kostuums maar boven! Een grimeur tovert ook de kinderen om in fantasierijke figuren.

De vraag blijft echter waar het gehaaste witte konijn is, dat weer te laat komt! Alice is hem kwijt. Hij werd het laatst gezien in de Grot van Han en daarna in het Wildpark. Kan jij mee helpen zoeken? Degene die hem vindt, krijgt van Alice een heerlijke verrassing. De festiviteiten worden afgesloten op Paasmaandag 18 april met een leuk vraag- en antwoordspel waarbij je paaseitjes kunt vinden!

Vragen?

Contacteer onze Infodienst:

Altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes van het Domein!