Slapen in Cocoon Village

NIEUW vanaf 13 mei 2021! Zin in een glampingavontuur? Boek nu je verblijf in een prachtige luxetent, te midden van het Domein van de Grotten van Han!

In een adembenemend kader ontvlucht je even de tijd en trek je je terug in het charmante dorp Han-sur-Lesse. Op een groen domein van 12.000 m² in de Ardennen, aan de rand van de Lesse, ligt Cocoon Village. Goed voor een onvergetelijke ervaring!

Verblijf comfortabel op deze idyllische plek in een van de 30 Cocoon Tents. Een heerlijk zacht bed wacht je op. En elke ochtend geniet je van een lekker ontbijt van streekproducten.

Dankzij de activiteiten en animatie voor het hele gezin verveel je je geen seconde. Een buitengewoon avontuur, even weg van de wereld!

Info en reservering

Contacteer onze Reserveringsdienst:

Reservering min. 7 dagen op voorhand en onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Praktische info

Cocoon Village bestaat uit een dertigtal Cocoon Tents: volledig uitgerust om je een rustig en comfortabel verblijf te garanderen. Dit wil je niet missen! Klik hier voor meer informatie over de prijzen, data en wat er allemaal inbegrepen is in je verblijf.

Verloop van je verblijf

Vermaak je met talrijke activiteiten op het Domein van de Grotten van Han, ondergedompeld in de natuur! Als je weer in Cocoon Village bent, is er bovendien animatie voor het hele gezin.

Dicht bij de natuur, op naar avontuur!

Vragen?

Contacteer onze Reserveringsdienst:

reservations@grotte-de-han.be  ●  +32 (0)84 37 01 52

section.option.background.data.alt