Overnachten in Cocoon Village

NIEUW! Zin in een glampingavontuur? Boek nu je verblijf te midden van het Domein van de Grotten van Han!

In een adembenemend kader ontvlucht je even de tijd en trek je je terug in het charmante dorp Han-sur-Lesse. Op een groen domein van 12.000 m² in de Ardennen, aan de rand van de Lesse, ligt Cocoon Village. Goed voor een onvergetelijke ervaring!

Verblijf comfortabel op deze idyllische plek in een van de 30 Cocoon Tents. Een heerlijk zacht bed wacht je op. En elke ochtend geniet je van een lekker ontbijt van streekproducten.

Dankzij de activiteiten en animatie verveel je je geen seconde. Een buitengewoon avontuur om met je familie of vrienden te beleven, even weg van de wereld!

Info en reservering

Contacteer onze Reserveringsdienst:

Praktische info

Cocoon Village bestaat uit een dertigtal Cocoon Tents: volledig uitgerust om je een rustig en comfortabel verblijf te garanderen. Dit wil je niet missen! Klik hier voor meer informatie over de prijzen, data en wat er allemaal inbegrepen is in je verblijf.

Verloop van je verblijf

Tijdens je verblijf heb je gratis en onbeperkt toegang tot het Wildpark en de Grot en geniet je van vele exclusieve activiteiten en animaties, op het Domein en in de buurt.

Dicht bij de natuur, op naar avontuur!

Vragen?

Contacteer onze Reserveringsdienst:

reservations@grotte-de-han.be  ●  +32 (0)84 37 01 52

section.option.background.data.alt