Alice in Muziekland

Muzikale reis doorheen de wonderlijke wereld van de Grot

In het kader van de festiviteiten voor de lente op het Domein, bieden we dit nieuwe exclusieve bezoek aan in de wonderlijke wereld van de Grot, in de fantastische, betoverende sfeer van Alice in Wonderland! ‘s Avonds beleef je een muzikale wandeling onder de grond, boordevol verrassingen en betoveringen. Begeleid door een gids en live muzikanten ervaar je de magie van deze wonderlijke natuurlijke plek en van het bekende sprookje tegelijk. Een interactieve wandeling, leuk voor groot en klein!

Enkel in het Frans!

Praktische info

  • 2u

  • 9°C

  • 510

  • WC

Kleed je warm aan!

Ontmoetingspunt: gelieve je 15 min. vantevoren te begeven naar het ontmoetingspunt. Wandel tot aan het volgende adres: 46, rue des Grottes. Steek het speelplein over en loop naar de uil. Volg vervolgens de rode pijlen (vertrek met de tram). Als je te laat komt, kunnen we je deelname aan het bezoek niet garanderen en worden je tickets niet terugbetaald.

Tarieven

  • Kind (6-11 jaar)*: € 25,00

  • Volwassene: € 33,00

  • Abonnee: -50 %

  • Cocoon Village overnachter: -50 %

* Vereiste minimumleeftijd voor de kinderen: 6 jaar.

Reservering verplicht

Koop je tickets op onze online ticketing:

Animaties overdag: Alice in het wonderlijke Land van Han

Ontdek ook onze animaties overdag rond "Alice in het wonderlijke Land van Han", van 1 tot 5 mei! Op het programma: verrassende acts, grimeurs, verklede personages en een grote artisanale markt.

Vragen?

Contacteer onze Reserveringsdienst:

Opgelet: we behouden ons het recht om een exclusief bezoek te annuleren als het aantal deelnemers minder is dan 12 personen. Bij annulering word je, voor zover mogelijk, uiterlijk 24 uur van tevoren op de hoogte gesteld. In dat geval kun je je bezoek uitstellen of een volledige terugbetaling aanvragen. Als je je bezoek voor vandaag of morgen wilt boeken, neem dan telefonisch of per mail contact op met onze Reserveringsdienst (zie hierboven) om er zeker van te zijn dat het bezoek plaatsvindt.

Abonnement 12 maanden

Geniet van 50 % korting op talrijke exclusieve bezoeken!