Verblijf dit jaar op de gloednieuwe glamping van het Domein van de Grotten van Han

22 april 2021

Het Domein van de Grotten van Han pakt uit met een glamoureus camping concept: “Cocoon Village”. Een unieke staycation waarbij overnacht wordt in één van de 30 luxe tenten gelegen naast de rivier de Lesse. Vanaf 13 mei worden de eerste gasten verwelkomd! Ervaar het Domein op een bijzondere manier... Tijdens je verblijf geniet je van verschillende exclusieve activiteiten en animaties in het Wildpark en de Grot, overdag en 's avonds!

Cocoon Village, dat is overnachten in glamping stijl

Iedere Cocoon Tent is comfortabel uitgerust met heerlijk zachte bedden en tuinmeubilair. De ruime tenten bieden plaats voor 2 tot 6 personen. Barbecue zones, picknickplekjes, sanitair, speeltuin… verschillende faciliteiten zorgen voor die extra toets aan je verblijf in Cocoon Village!  

Een verblijf met alles er op en er aan

Dankzij de activiteiten en animatie voor het hele gezin verveelt niemand zich hier een moment! Een geweldig avontuur om met familie of vrienden te beleven, even weg van de wereld...

Het ticket Cocoon PassHan, dat inbegrepen is in je arrangement, geeft je ongelimiteerd toegang tot alle attracties van het Domein. De Grot van Han, het Wildpark alsook onze twee musea PrehistoHan en Han 1900, je mag ze ontdekken zo vaak als je wilt! 

Tijdens je verblijf geniet je eveneens van 50 % korting op talrijke speciale bezoeken van het Domein en 15 % korting in onze winkels en restaurants.

Dankzij je verblijf in Cocoon Village geniet je eveneens van voordelige tarieven op exclusieve activiteiten zoals Speleo Quest, Expeditie naar het hart van de Aarde en exclusieve bezoeken op het Domein.

Info en reservering:

Contacteer onze Reserveringsdienst om je verblijf te boeken: reservations@grotte-de-han.be  ●  +32 (0)84 37 01 52

Altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes van het Domein!