Verblijf dit jaar op de gloednieuwe glamping van het Domein van de Grotten van Han

15 juli 2024

Het Domein van de Grotten van Han nodigt je uit om zijn glamoureus camping concept te ontdekken: “Cocoon Village”. Een unieke staycation waarbij overnacht wordt in één van de 30 luxe tenten gelegen naast de rivier de Lesse. 

Ervaar het Domein op een bijzondere manier... Tijdens je verblijf geniet je van verschillende exclusieve activiteiten en animaties in het Wildpark en de Grot, overdag en 's avonds!

Cocoon Village, dat is overnachten in glamping stijl

Iedere Cocoon Tent is comfortabel uitgerust met heerlijk zachte bedden en tuinmeubilair. Barbecue zones, picknickplekjes, sanitair, speeltuin… verschillende faciliteiten zorgen voor die extra toets aan je verblijf in Cocoon Village!  

Een verblijf met alles er op en er aan

Dankzij de activiteiten en animatie voor het hele gezin verveelt niemand zich hier een moment! Een geweldig avontuur om met familie of vrienden te beleven, even weg van de wereld...

Het ticket Cocoon PassHan, dat inbegrepen is in je arrangement, geeft je ongelimiteerd toegang tot alle attracties van het Domein. De Grot van Han, het Wildpark alsook het museum PrehistoHan, je mag ze ontdekken zo vaak als je wilt! 

Tijdens je verblijf geniet je eveneens van kortingen op talrijke exclusieve bezoeken van het Domein en in onze winkels en restaurants.

Altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes van het Domein!