Een unieke locatie voor je bedrijfsevenement!

Het Domein verwelkomt elk jaar duizenden bezoekers. Maar wist je dat het ook mogelijk is om een bedrijfsevenement te organiseren op het Domein? Een dag, een avond, een weekend… Op deze unieke locatie verzeker je je medewerkers een onvergetelijke tijd.

Een leuk bedrijfsevenement: een mooi cadeau voor je team

Er zijn heel wat redenen om een bedrijfsevenement te organiseren. Je beloont je medewerkers voor hun inspanningen. Je versterkt de samenhang binnen je bedrijf of de afdelingen. Je viert een mijlpaal die jullie samen bereikt hebben.

Wat de reden ook is, je wil sowieso samen een leuke en gezellige tijd beleven. Zorg dus voor een bedrijfsevenement dat ze niet snel zullen vergeten. Op het Domein van de Grotten van Han zal je je medewerkers zonder twijfel zien genieten van de natuur en de sfeer.

Alle ingrediënten voor een geslaagd bedrijfsevenement!

Heel wat ingrediënten zijn onontbeerlijk voor een succesvol bedrijfsevenement.

Een unieke locatie, een warme sfeer

De keuze van de locatie voor je bedrijfsevenement is cruciaal. Idealiter, verlaat je de werkplek om zo volledig te kunnen deconnecteren. Je verwelkomt hen best op een originele locatie, die je medewerkers bijblijft.

Het Domein van de Grotten van Han is een uitzonderlijke natuurlijke site met een betoverende natuurpracht. Er zijn heel wat ruimtes boven en onder de grond beschikbaar: grootse zalen in de Grotten van Han, weidse vlaktes en bossen in het Wildpark, een restaurant aan de Lesse, ... Ontdek de vele leuke plekken op het Domein!

Originele en leuke activiteiten

Ambiance en sfeer zijn van groot belang, maar ook de activiteiten die je voorziet, spelen een rol. Het Domein van de Grotten van Han stelt je diverse activiteiten voor: verkenning van de Grotten en het Wildpark, Highland Games, Dinner in the Caves, speleologie... Er zijn ontzettend veel mogelijkheden, of je je medewerkers nu culinair wil laten genieten of op een speelse manier wil entertainen. Bekijk onze activiteiten en teambuildings:

Gepersonaliseerde begeleiding

Natuurlijk word je graag begeleid door een team van professionals bij de organisatie van je bedrijfsevenement. We staan je dan ook graag bij met raad en daad. We luisteren naar je wensen en stellen je formules voor of een programma op maat. Je kan zelfs het Domein afhuren!

Waarom ons kiezen voor je bedrijfsevenement?

Uitzonderlijke natuurlijke site (Grotten van Han + Wildpark van 250 ha)

Op 1 uur rijden van Brussel, Luik, Aarlen en Charleroi

Makkelijk te bereiken, op 5 km van de afrit van E411

Familiebedrijf met een individuele aanpak van jouw project

Capaciteit tot 3.500 bezoekers per dag

Parking voor 1.000 voertuigen

Restaurants met tot 300 plaatsen

Seminariezalen voor ca. 100 personen

Grote ruimtes ter beschikking voor tenten en animatie

Volledig afhuren mogelijk

Events mogelijk in de Grotten zelf, 110 meter onder de grond

Grote keuze aan activiteiten en thema’s (natuur, avontuur, corporate...)

section.option.background.data.alt

Vragen? Een offerte op maat?

Je fantasie is onze enige limiet in het uitstippelen van je evenement!