Organiseer je incentive in de Ardennen!

Het Domein van de Grotten van Han is een uitzonderlijke, natuurlijke site waar je ontzettend veel wonderlijke belevenissen kan meemaken, zowel boven als onder de grond. Het ongeziene, authentieke karakter geeft het geheel iets magisch en bijzonder waardevol. Je wordt verwelkomd op een Domein van meer dan 250 hectare aan beschermde, prachtige natuur... Een incentive in de Ardennen, op het Domein van de Grotten van Han, is dus een topidee!

Een incentive in de Ardennen: een mooi cadeau voor je team

Je medewerkers een incentive in de Ardennen aanbieden, is hen een mooie beloning geven. Voor het werk dat ze elke dag voor je bedrijf verzetten, voor hun inzet en motivatie. Nodig hen uit om een fantastische tijd te beleven op een buitengewone locatie... Dit zullen ze zich vast en zeker nog lang herinneren!

Het Domein van de Grotten van Han: exclusief en buitengewoon!

Verbaas je medewerkers en organiseer een incentive in de Ardennen, op het Domein. Neem hen mee naar de schitterende Grotten van Han, een betoverende plek, en/of organiseer tal van exclusieve activiteiten voor hen. Een deugddoende pauze die hen ongetwijfeld bevalt!

Ons team van professionals begeleidt je bij de uitwerking van je programma en doet er alles aan om van je incentive in de Ardennen een onvergetelijke ervaring te maken.

Exclusieve activiteiten in een ongezien kader

Door je medewerkers een incentive in de Ardennen te bieden, doe je hen zonder twijfel een groot plezier. Collega’s kunnen hier deelnemen aan buitengewone activiteiten en samen herinneringen maken. Een ballonvaart, een ondergronds, gastronomisch diner, een speleo-avontuur in een wonderlijke grot...

Dinner in the Caves: magisch dineren onder de grond

Een exclusief diner, bereid door een sterrenchef en dat in het hart van de spectaculaire Grotten van Han. Klinkt heerlijk, toch? Een moment om te genieten van verrukkelijk eten én een adembenemende omgeving.

Exclusief: speleologie in een authentieke grot

Een verkenning van de 'Père Noël Grot', ook dat is een exclusieve activiteit. Je krijgt de kans om de intacte schoonheid van de natuur van dichtbij te bewonderen. Een speleo-tocht naar het midden van de aarde, dat vergeet je nooit.

Teambuilding, goed voor de teamspirit

Het concept bevalt zowel werkgevers als werknemers. Voor werknemers is een teambuilding een fijne, ontspannende pauze in hun drukke, professionele leven. En een leuke herinnering om te delen met hun collega’s.

Als werkgever helpt een teambuilding dan weer om belangrijke doelstellingen te bereiken: de verbetering van de samenhang van je teams, de versterking van banden, de optimalisatie van de communicatie en een boost voor de werksfeer.

section.option.background.data.alt

Vragen? Een offerte op maat?

Je fantasie is onze enige limiet in het uitstippelen van je evenement!