Teambuilding-activiteiten organiseren

Ben je op zoek naar originele teambuilding-activiteiten op een unieke plek? Welkom op het Domein van de Grotten van Han!

Je teambuilding-activiteiten op een bijzondere plek

Team-building activiteiten organiseren op een spectaculaire locatie? Welkom op het Domein van de Grotten van Han! Met 250 hectare natuur is het Domein een buitengewone natuurlijke site. Het Wildpark is het grootste van België en de schitterende Grotten van Han zijn een onvergetelijke beleving op zich.

Er zijn dan ook tal van activiteiten mogelijk, van klassieke teambuildings tot unieke teamexcursies. Breng je medewerkers samen in de natuur en laat hen een heerlijke tijd beleven. Op het Domein van de Grotten van Han maken ze vast en zeker herinneringen voor het leven!

Alle ingrediënten om van je teambuilding-activiteiten een succes te maken

Dankzij de vele open ruimtes op het Domein en het uitgebreide aanbod aan bijzondere locaties kan je allerlei teambuilding-activiteiten organiseren: klassieke, sportieve, speelse, creatieve, originele activiteiten... Het doel van een teambuilding? Plezier maken en tijd doorbrengen met je collega’s natuurlijk! Op het Domein worden je wensen in ieder geval vervuld.

Ons team begeleidt je graag en stelt je verschillende formules voor. Of laat ons een programma op maat samenstellen, rekening houdend met je wensen en budget. Een initiatie in een bepaalde discipline, een ontdekking van streekproducten, een uitgebreid bezoek aan het Domein... Welke teambuilding-activiteit je ook kiest, het wordt een onvergetelijke ervaring!

Highland Games

Ontdek de strijder in jezelf en neem deel aan de Highland Games. Wij organiseren voor jou de bekende Schotse spelen op ons Domein. In verschillende disciplines tonen je teamleden zich van hun sterkste of stoerste kant. Een leuke teambuilding-activiteit waar ze nog lang over zullen napraten! Spreekt dit avontuur je wel aan? Afspraak op het Domein van de Grotten van Han!

Overweeg voor je teambuilding-activiteiten een van onze favorieten op het Domein: de Highland Games!

Workshop Bushcraft

En wat denk je van een workshop Bushcraft als een van je teambuilding-activiteiten? Leer te overleven in de natuur, vuur te maken, eetbare planten te herkennen... Een topmoment te midden van de natuur!

Bijzondere overnachtingen

De pret laten voortduren? Breng dan de nacht door op het Domein! Overnacht in onze Tree Tents in de bomen, in het hart van het Wildpark. Of kies voor Cocoon Village, comfortabele glamping aan de oever van de Lesse. Beide accommodaties zijn geopend van april tot oktober!

Een bijzondere locatie voor je teambuilding-activiteiten

Wallonië herbergt de mooiste locaties voor je teambuilding-activiteiten. Op het Domein van de Grotten van Han beleef je een onvergetelijke dag te midden van de natuur, in openlucht of ondergronds! Waag je naar het hart van de aarde en ontdek de boeiende ondergrondse wereld van Han-sur-Lesse en de grote zalen en geologische schatten van de Grotten. Tijdens een wandeling door het bos en de open vlakte met wilde dieren van het Wildpark kom je tot rust. Geniet van de weldaad en de schoonheid van de natuur samen met je medewerkers en laat je betoveren door de magie van deze bijzondere plek! Een teambuilding die je niet snel zal vergeten...

section.option.background.data.alt

De troeven van een teambuilding

Teambuildings zijn populair, en terecht. In heel wat bedrijven is het een jaarlijks event geworden. Het doel van teambuilding-activiteiten is uiteraard om de samenhang van het team te versterken en banden aan te halen door leuke ervaringen met collega’s te delen.

Gezellig uitje met collega’s

Op zoek naar teambuilding-activiteiten? Op het Domein staan gemoedelijkheid, ontspanning en plezier op het programma! Dit alles om de sfeer op het werk te verbeteren, relaties te versterken, de communicatie binnen het team te optimaliseren, stress aan te pakken en de productiviteit te verhogen. Een teambuilding past zo perfect in het kader van welzijn op het werk.

Een portie frisse lucht

Je teambuilding organiseren doe je best op een andere locatie dan de werkplek zelf. Zo kan iedereen even deconnecteren en op en top genieten van het moment. Wil je teambuilding-activiteiten organiseren in de natuur? Dan zit je op het Domein van de Grotten van Han goed: we hebben tal van mogelijkheden!

Vragen? Een offerte op maat?

Je fantasie is onze enige limiet in het uitstippelen van je evenement!