Teambuilding in de Ardennen op het Domein van de Grotten van Han

Een teambuilding in de Ardennen met originele activiteiten op een bijzondere plek? Welkom op het Domein van de Grotten van Han! We bieden je leuke ideetjes en unieke concepten om van je teambuilding in de Ardennen een succes te maken!

Hoezo, een teambuilding in de Ardennen?

De laatste jaren is een jaarlijks teamevent voor heel wat bedrijven een must geworden. Een teambuilding in de Ardennen is dan ook de ideale keuze. Tijdens het bedrijfsevent is het de bedoeling om ludieke, sportieve, creatieve activiteiten te ondernemen met collega’s, en dan liefst niet op het werk zelf. De werkplek voor even verlaten laat je team namelijk toe om echt te deconnecteren en samen, in een andere context, te ontspannen en plezier te maken. Het doel? De samenhang tussen collega’s verbeteren.

Zo is je teambuilding geslaagd

Je teambuilding is een succes als het de deelnemers dichter bij elkaar heeft gebracht, de teamspirit een boost heeft gegeven en als er fijne herinneringen gemaakt zijn. De keuze van de locatie is daarbij natuurlijk cruciaal! Ontdek waarom het Domein de ideale plek is voor je teambuilding in de Ardennen.

Een unieke plek voor je teambuilding

Wat is er toffer dan een teambuilding in de Ardennen met collega’s, op een buitengewone locatie? Een grot, een wildpark, bossen... Welkom op het Domein van de Grotten van Han! Het Domein biedt je tal van activiteiten op deze buitengewone, natuurlijke site met professionele ruimtes, van klassiek tot ongezien, voor je vergaderingen en seminaries.

Activiteiten voor je teambuilding in de Ardennen

Op het Domein van de Grotten van Han zijn allerlei activiteiten mogelijk voor je teambuilding in de Ardennen. Wat je wensen of budget ook zijn, we stellen graag een programma voor je samen. Zin om je team uit te dagen? Highland Games, bierdegustaties, wijn- en kaasproeverijen, workshops Bushcraft, speleo-avonturen... Lees er hieronder meer over!

Heerlijke maaltijden en overnachtingen

Activiteiten in de openlucht, fantastisch, toch? Verwacht een formule voor je teambuilding in de Ardennen, inclusief heerlijke maaltijden en overnachtingen. Maak het event zo exclusief als je maar wil! Breng je team samen rond een verrukkelijke maaltijd. Zo een gezellig moment wordt ongetwijfeld geapprecieerd. De mogelijkheden zijn eindeloos.

De formules zijn flexibel en aanpasbaar volgens je wensen en budget. Verkies je comfortabel te dineren in Le Pavillon aan de oever van de Lesse? Wil je een walking dinner in het Wildpark? Of overnacht je graag in tenten in de bomen te midden van het Wildpark? Ons team begeleidt je bij de organisatie van een geweldige uitstap voor je bedrijf.

Teambuilding in de Ardennen: goed voor de teamspirit

Het concept bevalt zowel werkgevers als werknemers. Voor werknemers is een teambuilding in de Ardennen een leuke en ontspannende pauze in hun dagelijkse, professionele leven. En eentje die ze kunnen delen met hun collega’s.

Voor werkgevers is een teambuilding een manier om meerdere doelstellingen waar te maken: de samenhang verbeteren, de motivatie aansterken, het welzijn van werknemers boosten, leren om collectief problemen aan te pakken, de loyaliteit optimaliseren, het vertrouwen verbeteren en het samenhorigheidsgevoel versterken.

section.option.background.data.alt

Het Domein, een buitengewone natuurlijke site die al in de prijzen viel

Het Domein van de Grotten van Han is een toeristisch patrimonium dat gewaardeerd wordt door het publiek! In 2018, werden de Grotten van Han verkozen tot favoriet toeristisch erfgoed’ door de Walen. Een fijne erkenning! Elk jaar trekt de natuurpracht ca. 300.000 bezoekers aan.

De Grotten van Han, een exclusieve locatie voor je teambuilding in de Ardennen

De Grotten van Han trekken sinds jaar en dag bezoekers aan. De locatie ontving dan ook al tal van beloningen, waar het Domein trots op is. Jaren geleden kreeg het al 3 sterren in de Groene Michelingids.

In 2019 werden de Grotten uitgeroepen tot ‘Best Event Location’ in de categorie ‘Cultural, Musical and Sports Events’ tijdens het BEA, World Best Event Awards. Elk jaar worden in deze wedstrijd evenementen die uitblinken en vlot communiceren met de hele wereld, in de kijker gezet.

De Grotten van Han ontvingen de trofee voor ‘beste plek ter wereld om culturele, muzikale of sportieve evenementen te organiseren’. Een beloning die veel te maken heeft met de recente voorzieningen in de Wapenzaal, in het hart van Grotten van Han, om er allerlei evenementen te kunnen houden.

Het grote terras van 600 m², 110 meter onder de grond, biedt plaats aan wel 500 bezoekers. Het is uitgerust met verlichting, geluidsinstallaties, projectiemogelijkheden naargelang de behoeften, én 3 videomapping-projectoren en 2 laserprojectoren.

Het is een zeer gevraagde locatie bij bedrijven die een exclusieve plek zoeken om hun event te organiseren, voor hun teambuilding in de Ardennen of voor een andere gelegenheid.

Het Wildpark, een groots avontuur

In 2019 en 2020 kreeg de Safari-car een award op de Diamond ThemePark Awards, meer bepaald de prijs voor ‘leukste avontuur in een wildpark’.

De Safari-car is een panoramisch voertuig dat toelaat om het Wildpark te bezoeken met een gids. Bezoekers zitten er comfortabel, kijken op hun gemakje naar de dieren en genieten van de schitterende landschappen.

De Diamond ThemePark Awards belonen attractie- en dierenparken voornamelijk in België en Nederland, maar ook in de rest van Europa. De winnaars worden bepaald aan de hand van stemmen van bezoekers en een jury. De uitgestrekte vlaktes in het Wildpark zijn dan ook ideaal voor teambuildings in de Ardennen, het hele jaar lang.

Vragen? Een offerte op maat?

Je fantasie is onze enige limiet in het uitstippelen van je evenement!