Breng een onvergetelijke nacht door in het hart van het Wildpark!

1 maart 2018

Slapen in een Tree Tent hangend tussen de bomen, met zicht op de wilde dieren die in de vallei ronddartelen? Dat is één van de uitdagingen die we dit jaar aangaan: aan onze bezoekers een unieke en innovatieve ervaring bieden, in het hart van ons prachtige Domein!

Na de overnachtingen in de Pelsjagershut, in een comfortabel huisje naast onze beren Willy en Marlène, zijn we heel blij jullie dit jaar onze nieuwe uitzonderlijke overnachtingen voor te stellen: de Tree Tents!

Onze Tree Tents, op 3 m hoogte geplaatst op platformen hangend tussen de bomen, zijn volledig uitgerust om onze bezoekers een comfortabele nacht te gunnen in de volle natuur. Elke tent bezit een groot matras (van 2,20 m op 2 m) en een kampeerbedje en kan tot maximaal 4 personen (waarvan min. 1 en max. 3 volwassenen) ontvangen. Vanaf het overdekte terrasje voor de tent kun je vanuit twee comfortabele stoeltjes in alle rust genieten van het uitzicht van de dieren in de vallei: herten, damherten, oerossen, Przewalski paarden, moeflons…

Een kinderdroom die uitkomt op het Domein van de Grotten van Han!

In de vroege avond worden de bezoekers door één van onze Rangers naar het Wildpark gebracht. 's Avonds worden ze getrakteerd op een heerlijke barbecue, waarna ze rustig in hun knusse tent kunnen klimmen, hangend tussen de bomen, en genieten van een magische nacht onder de sterrenhemel!

’s Ochtends, gewekt door het gezang van de vogels, biedt een heerlijk ontbijtje hen de nodige  energie om de dag tegemoet te gaan en van hun PassHan ticket te kunnen genieten. Hiermee kunnen ze het Wildpark (te voet of met de Safari-car) en de Grot van Han bezoeken.