Slapen in de bomen

Een kinderdroom die uitkomt op het Domein van de Grotten van Han!

⚠️ RESERVERING WEER MOGELIJK - GEEN OVERNACHTINGEN MEER BESCHIKBAAR IN SEPTEMBER EN OKTOBER ⚠️

Het is nu mogelijk om een overnachting in een Tree Tent te boeken voor alle donderdagen van september, iedere zondag van 27/09 t.e.m. 18/10, alle vrijdagen en zaterdagen van oktober en elke dag van de herfstvakantie (van 1 t.e.m. 7/11)! Gelieve hiervoor een mail naar onze Reserveringsdienst te sturen: reservations@grotte-de-han.be. Voor meer info: +32 (0)84 37 72 13 

Breng de nacht door in een Tree Tent, in het hart van het Wildpark! Bewonder de prachtige panorama’s van de oude vallei van de Lesse. Observeer vanop je terras de wilde dieren: herten, damherten, oerossen, Przewalskipaarden, moeflons… Een onvergetelijk avontuur staat je te wachten!

De Tree Tents nodigen je uit om een moment op adem te komen in de natuur, ver weg van het alledaagse leven. Onze 8 unieke hutten, op een platform hoog tussen de bomen, verdwijnen als het ware in het natuurlijke decor.

Gegarandeerd een onvergetelijk verblijf!

Verloop van je verblijf

Geniet van de natuur op haar best. Van de eerste glinsterende momenten in het ochtendlicht tot de zonsondergang. Jij zit op de eerste rij voor dit schouwspel. Een magische ervaring met het gezin, als koppel of onder vrienden!

Praktische info

Zin om het avontuur aan te gaan? Klik hieronder voor alle praktische info.

Op naar avontuur

Vragen?

Contacteer onze Reserveringsdienst:

reservations@grotte-de-han.be  ●  +32 (0)84 37 72 13

section.option.background.data.alt