De Bierroute

  • 19/10

  • 17:30

Een bierproeverij in het hart van de aarde

Combineer de verkenning van een buitengewone natuurlijke site met een tasting van ambachtelijke bieren. Een uitzonderlijke smaakbeleving in de fascinerende ondergrondse wereld van de Grotten van Han!

Volg je gids tot in het diepste van de Grotten van Han tot bij schitterende geologische wonderen. Tijdens het bezoek houd je vijfmaal halt, in 5 verschillende zalen. Hier zal je telkens een natuurlijk, bio-streekbier ontdekken en proeven, gebrouwd in de Brasserie de la Lesse, kortbij het Domein. Elk bier wordt bovendien begeleid door wat culinair lekkers. Deze proeverij wordt geleid door een zytholoog of bierkundige die met plezier zijn passie en kennis overbrengt. Bij wijze van souvenir, mag je je glas aan het eind van het bezoek houden. Een gezellige tijd met goede Belgische bieren in een prachtig natuurlijk kader!

Enkel in het Frans!

Praktische info

  • 2u15

Kleed je warm aan en voorzie wandelschoenen.

Ontmoetingspunt: gelieve je 15 min. vantevoren te begeven naar het ontmoetingspunt. Wandel tot aan het volgende adres: 46, rue des Grottes. Steek het speelplein over en loop naar de uil. Volg vervolgens de blauwe pijlen (vertrekplatform Grot). Als je te laat komt, kunnen we je deelname aan het bezoek niet garanderen en worden je tickets niet terugbetaald.

Tarieven

  • Volwassene: € 50,00

  • Abonnee: -15 %

  • Cocoon Village overnachter: -15 %

Reservering verplicht

Koop je tickets op onze online ticketing:

Vragen?

Contacteer onze Reserveringsdienst:

Opgelet: we behouden ons het recht om een exclusief bezoek te annuleren als het aantal deelnemers minder is dan 20 personen. Bij annulering word je, voor zover mogelijk, uiterlijk 24 uur van tevoren op de hoogte gesteld. In dat geval kun je je bezoek uitstellen of een volledige terugbetaling aanvragen. Als je je bezoek voor vandaag of morgen wilt boeken, neem dan telefonisch of per mail contact op met onze Reserveringsdienst (zie hierboven) om er zeker van te zijn dat het bezoek plaatsvindt.

Abonnement 12 maanden

Geniet van 50 % korting op talrijke exclusieve bezoeken!

Kopen