Expeditie naar het hart van de Aarde

Dompel je onder in de verborgen natuurpracht als een echte speleoloog. Verken één van de mooiste grotten van Europa, de "Père Noël" Grot. Bewonder de pure schoonheid van de geologische schatten. Een unieke belevenis in het hart van deze wonderlijke wereld onder de grond!

Een unieke onderaardse belevenis

Reservering verplicht!

De "Père Noël" grot, een ondergronds wonder!

Waar de Père Noël Grot zijn naam vandaan haalt? Wel hij werd simpelweg ontdekt op 26 december 1964, op Tweede Kerstdag dus. Sinds enkele jaren is deze Grot open voor publiek, maar enkel op reservering. Een beetje avontuurlijk aangelegd? Dan is dit ondergrondse wonder niet te missen.

Verloop van je bezoek

Elk bezoek gebeurt in groepjes van 5 tot 10 personen en dat onder begeleiding van een gids. De route is gemarkeerd. Sommige lastige passages zijn beveiligd met kabels en hangbruggen, al blijven alle menselijke constructies wel beperkt en discreet in de Grot. We willen de pracht van deze ondergrondse natuur vanzelfsprekend niet aantasten!

Deze Grot is de thuis van heel wat vleermuizen. Om hen zo weinig mogelijk te storen, verlichten we ons parcours enkel met een hoofdlamp. Een unieke belevenis, dat staat vast!

Ondergronds wonder

Praktische info

Zin om de uitdaging aan te gaan?
Klik hieronder voor alle praktische info!

Vragen?

Contacteer onze Reserveringsdienst:

reservations@grotte-de-han.be   ●  +32 (0)84 37 72 13

section.option.background.data.alt