Een uitstap met kinderen in de natuur doet deugd en geeft nieuwe energie. Zeker als je kiest voor een dagje op het Domein van de Grotten van Han!

Zin in wat actie en avontuur met de kinderen? Kies dan voor een dagje in het Ardense groen. Het Domein van de Grotten van Han is dé place to be voor een wandeling in de frisse buitenlucht. Je ontmoet er in het Wildpark tal van boeiende dieren én verkent de fascinerende, ondergrondse wereld in de Grotten van Han. Ontspanning en amusement verzekerd tijdens deze uitstap met je kinderen!

Een waardevolle en beschermde natuur

In het hart van het Geopark Famenne-Ardenne ligt het Domein van de Grotten van Han: een beschermd natuurgebied van ca. 250 hectare. Je struint er door bossen, langs een rivier, over een heuvel en een grote vlakte. Je bewondert er meer dan 650 dieren en schitterende grotten met duizend-en-één schatten... Kortom: een uitstap met kinderen om nooit te vergeten!

Herbronnen en onthaasten

De natuur doet je goed. Je laat je verwonderen en betoveren in elk seizoen. Je vindt er rust en plezier. Een uitstap met kinderen naar het Domein, dat is genieten en onthaasten. Voor jou én de kids.

De ideale uitstap met kinderen

Tal van activiteiten zijn mogelijk op het Domein. In het Wildpark maak je kennis met heel wat dieren en aanschouw je prachtige vergezichten. Je wandelt er zelfs door de boomtoppen... In de Grotten van Han duik je dan weer in een bijzondere wereld vol geologische schatten en een geluid- en lichtspektakel. En tussen die natuurpracht door, heb je de kans om te picknicken, in de speeltuin te ravotten, van een glaasje te nippen op een knap terras of lokale producten te proeven. Zoveel leuks om te doen tijdens een uitstap met kinderen!

Exclusieve bezoeken en animatie

Het jaar rond organiseren we op het Domein bovendien fijne activiteiten en exclusieve bezoeken. Zo kan je je verdiepen in een thema of het Domein op een andere manier leren kennen. Een leuk idee voor een uitstap met kinderen! In de lente verwelkomen we je dan weer tijdens het event ‘Alice in het wonderlijke Land van Han’, tof voor grote en kleine avonturiers. En eind oktober verkleedt het Domein zich in Halloween-kleren met animatie voor het hele gezin. Meer weten?

Een uitstap met kinderen mét overnachting

Eén dag op het Domein is leuk, maar twee dagen zijn nóg leuker, toch? Profiteer ten volle van de natuurpracht met je gezin en boek meteen ook een overnachting op het Domein. Je kan bij ons slapen in een Tree Tent, in de bomen van het Wildpark óf in een glampingtent in Cocoon Village. Heerlijk! Verleng je uitstap met kinderen met een magische overnachting.

Het Domein van de Grotten van Han? De perfecte bestemming voor je uitstap met kinderen!

Op zoek naar een leuke bestemming voor een gezinsuitstapje in de Ardennen? Zoek dan niet verder! Het Domein van de Grotten van Han is de ideale plek om een magische tijd door te brengen met je hele gezin!

Ontdek de Grot van Han, een fascinerende ondergrondse wereld waar je schitterende geologische wonderen ontdekt. Ontmoet vervolgens Europese diersoorten in hun natuurlijke leefomgeving in het 250 hectare grote Wildpark.

Kies je het Domein als bestemming voor je uitstap met kinderen? Dan beleef je gegarandeerd een bijzondere en verrijkende tijd! Leer bij over de Europese wilde dieren en het belang van het behoud van ons milieu, over de bijzondere geologie van de Grot... en dat terwijl je plezier maakt en onvergetelijke herinneringen creëert! Reserveer nu en maak je klaar voor een uniek dagje uit in de Ardennen!

section.option.background.data.alt

Vragen?

Contacteer onze Infodienst: