Zoek je een leuk idee voor een familie-uitje in België? Beleef een onvergetelijke tijd op het Domein van de Grotten van Han!

Een indrukwekkende natuurlijke site, een intrigerende ondergrondse wereld, boeiende dieren in het Wildpark... Het Domein van de Grotten van Han biedt je amusement, actie en onthaasting! Een familie-uitje in het groen, met activiteiten voor groot en klein. Je doet er het hele gezin een plezier mee!

Laat je betoveren door de natuur

Op het Domein krijg je een warm welkom van de natuur. Laat je dus gerust charmeren en betoveren!

De Grotten van Han zijn een waar kunstwerk van de natuur, dat bezoekers weet te fascineren. In het Wildpark ervaar je dan weer elke dag een ander spektakel, opgevoerd door Moeder Natuur, volgens het ritme van de seizoenen... Kortom: tijdens een familie-uitje dompel je je heerlijk onder in alles wat de natuur je te bieden heeft én krijg je een stevige dosis frisse lucht!

Een leuk familie-uitje voor het hele gezin

Een familie-uitje op het Domein? Dat is plezier gegarandeerd, voor het héle gezin! Reis naar het midden van de aarde. Of bewonder bruine beren, wolven, lynxen, herten, en zoveel meer in het grootste Wildpark van België. Duik in de tijd in het museum PrehistoHan. Laat de kinderen ravotten in de speeltuin. Geniet van een hapje en drankje in de brasserie aan de oever van de Lesse of op een terras met een panoramisch uitzicht over het Wildpark. Amusement verzekerd!

Het grootste dierenpark van België

Het Wildpark biedt je 250 hectare aan natuurpracht. In de bossen, heuvels en op een immense vlakte leven meer dan 650 dieren! Je ziet er grote roofdieren: wolven, lynxen en bruine beren. En je maakt er kennis met de iconische dieren van de Ardennen: herten, everzwijnen, enz. Een natuurbad voor het hele gezin tijdens dit unieke familie-uitje!

De schitterende Grotten van Han

De vele geologische schatten maken van de Grotten van Han een echt juweeltje in de natuur. Je wordt omvergeblazen door de indrukwekkende schoonheid, verrast door de ondergrondse rivier de Lesse en betoverd door het licht- en geluidspektakel Origin, zowat 110 meter onder de grond. Wedden dat een bezoek aan deze ondergrondse wereld de ogen van groot en klein doet fonkelen tijdens je familie-uitje?

Sluit je familie-uitje af met een bezoek aan het PrehistoHan museum

Om je familie-uitje in schoonheid af te sluiten, passeer je natuurlijk nog even in het museum PrehistoHan, vlak aan de speeltuin. Je krijgt er inkijk in de schatten die onze archeologen in de rivierbedding aan de uitgang van de Grot van Han vonden.

Een familie-uitje naar het Domein van de Grotten van Han? Topidee!

Het Domein van de Grotten van Han is de ideale bestemming voor een familie-uitje, met de beroemde Grot van Han en het grootste dierenpark van België. Bereid je voor op een dag vol avontuur, verwondering en plezier, waar de magie van de natuur tot leven komt!

Naast de Grot, het Wildpark en het PrehistoHan museum biedt het Domein van de Grotten van Han ook kinderspeeltuinen, restaurants en picknickplaatsen om te ontspannen en te genieten van een maaltijd met het hele gezin.

Een complete ervaring die ontdekking, avontuur en interactie met de natuur combineert. Het is een ideale plek om tijd door te brengen met het gezin, onvergetelijke herinneringen te creëren en tegelijkertijd kinderen bewust te maken van de bescherming van de prachtige natuur en de diersoorten rondom ons!

section.option.background.data.alt

Vragen?

Contacteer onze Infodienst: