Paasvakantie op het Domein: Alice komt naar het wonderlijke Land van Han en heropening van de glamping sites

30 maart 2022

Het Domein van de Grotten van Han verwelkomt zijn bezoekers tijdens de paasvakantie. Het begin van de lente markeert de heropening van de unieke accommodaties van het Domein: de Boomtenten en het Cocoon Village. En als verrassing komt Alice op bezoek in het wonderlijke Land van Han want ze is op zoek naar het witte konijn. 

Dit jaar komt Alice op bezoek in het wonderlijke land van Han van 16 tot 18 april. Alice zal worden ondergedompeld in de gekke en fantasierijke sfeer van het Wonderland. Wat staat er zoal op het programma? Een optocht van wonderlijke figuren, een verhalenverteller, goochelaar, een ambachtsmarkt met een veertigtal standhouders (waaronder hoeden, kaarsen, juwelen, houtwerk, lederwaren, gepekeld vlees, snoepgoed en nog veel meer). Een grimeur tovert ook de kinderen om in fantasierijke figuren. Gedurende het hele weekend wordt er trouwens een wedstrijd voor het mooiste kostuum georganiseerd waarbij je leuke prijzen kan winnen. Dus haal je gekke hoeden en extravagante kostuums maar boven! 

De vraag blijft echter waar het gehaaste witte konijn is, dat weer te laat komt! Alice is hem kwijt. Hij werd het laatst gezien in de Grot van Han en daarna in het Wildpark. Kan jij mee helpen zoeken? Degene die hem vindt, krijgt van Alice een heerlijke verrassing. De festiviteiten worden afgesloten op Paasmaandag 18 april met een eierzoektocht en een leuk vraag- en antwoordspel.

De boomtenten, een nacht in de bomen

De Tree Tents zijn opgehangen tussen de bomen, op 3 m boven de grond. Ze bevinden zich in het hart van het Wildpark waar je zicht hebt op de immense vlakte waar herten, oerossen en Prezwalski-paarden rondlopen... Een magische ervaring midden in de natuur. Bij het ochtendgloren word je wakker van de dartelende herten en de grazende paarden. Voordat het Wildpark opengaat voor bezoekers, ga je met een privé Ranger op stap voor een exclusieve rondleiding.  ’s Avonds geniet je van een heerlijke barbecue in het bos met lokale producten. Hier zal je gegarandeerd van ontspannen! 

Cocoon Village is de glamping site van het Domein

In deze Village kan je genieten van de voordelen van kamperen met het extra comfort van een knus bed en alle voorzieningen die je nodig hebt. Daarnaast heb je onbeperkte toegang tot het Domein, kan je genieten van een heerlijk ontbijt van lokale producten, is er leuke animatie en krijg je korting op speciale bezoeken. Dit is de ideale plek om herinneringen te creëren met familie en vrienden!