Na het grote succes van de Boomtenten nu ook luxueuze Glamping op het Domein van de Grotten van Han!

26 maart 2021

Het Domein van de Grotten van Han pakt uit met een glamoureus camping concept: “Cocoon Village”. Een uniek verblijf waarbij overnacht wordt in één van de 30 luxe tenten gelegen naast de rivier de Lesse. Vanaf 13 mei worden de eerste gasten verwelkomd.

Bijzonder overnachten in eigen land

Nog nooit was overnachten op een uitzonderlijke locatie of in een speciale accommodatie zo populair als de laatste jaren. In 2018 opende het Domein de gloednieuwe Tree Tent site: 8 boomtenten in het hartje van het Wildpark. “Dat was meteen een groot succes” vertelt Kim de Lescluze, Persverantwoordelijke Vlaanderen. “2021 wordt opnieuw een topjaar. De tenten zijn al voor 85% uitverkocht. We kunnen de reservaties amper bijhouden!”

Glamping project

Door de aanhoudende vraag naar meerdaagse verblijven heeft het Domein besloten om dit jaar een heuse Glamping site aan te leggen: Cocoon Village. “Een weekend of midweek in Cocoon Village is een compleet arrangement” legt Kim uit, “Vanaf mei kunnen koppels of families van twee tot zes personen overnachten in een luxe tent in een natuurlijk kader naast de kabbelende rivier de Lesse. Tijdens het verblijf worden er allerlei animaties en workshops georganiseerd en de gasten hebben uiteraard vrij toegang tot het Domein.”

Onthaasten in Cocoon Village

Cocoon Village bevindt zich in het hartje van Han-sur-Lesse, in een prachtig kader omringd door bossen en valleien. De tenten zijn gerieflijk ingericht met volledig opgemaakte bedden, een terrasje met tuinmeubilair, servies, een afwaskit en koffie/thee faciliteiten. Het gemeenschappelijk sanitair bevindt zich wat verder op de site. Je wordt verwelkomd met een aperitiefmand vol artisanale verrassingen en ’s ochtends kan je genieten van een uitgebreide ontbijtbox.  Alle gasten van Cocoon Village krijgen onbeperkt toegang tot het Domein en er worden ook exclusieve activiteiten georganiseerd.

Praktisch

Het Domein van de Grotten van Han ligt in het hartje van de Ardennen op één uur rijden van Brussel.

Cocoon Village gaat officieel open op 13 mei. In mei en juni is het mogelijk een weekend te boeken en in juli en augustus kan ook een midweek geboekt worden.

Er zijn tenten voor 2 tot 6 personen.

De Covid-19 maatregelen blijven van kracht.