Senioren en instellingen

Op zoek naar een uniek uitje? Zin om een bijzondere beleving te delen met je seniorengroep? Bezoek het Domein van de Grotten van Han!

Kom de geologische wonderen van de Grotten van Han ervaren. Dompel je onder in de natuur in ons Wildpark. Ontmoet Europese fauna...

En sluit de dag vervolgens plezierig af met een Bourgondisch moment in één van onze restaurants, inclusief topentertainment!

De opties?

  • Ambiance “Cabaret” (magie, buikspreker, livemuziek)*
  • Muzikaal entertainment, een party naar je wensen*

* Min. 30 deelnemrs. Prijs: vanaf € 27,15 per deelnemer (maaltijden niet inbegrepen).

Boek je bezoek door ons online boekingsformulier hieronder in te vullen, of neem contact op met onze Reserveringsdienst voor een offerte op maat: reservations@grotte-de-han.be+32 (0)84 37 72 13

Personen met beperkte mobiliteit

De bezoeken aan het Wildpark te voet en de Grot zijn niet aangepast aan rolstoelgebruikers. Het Wildpark kan wel met de Safari-car tijdens de klassieke bezoeken bezocht worden indien de persoon 1u30 lang op de zetels van de Safari-car kan blijven zitten en zelf aan boord kan gaan van de Safari-car (zonder lift). Groepsbezoeken van het Wildpark voor mindervaliden met een aangepaste Safari-car zijn mogelijk op reservering. Meer info op onze pagina voor Personen met beperkte mobiliteit.

Tarieven

Om van onze groepstarieven (vanaf 20 personen) te genieten, moet je minstens 7 dagen voordien reserveren. 

Vragen?

Heb je vragen? Contacteer onze Infodienst: +32 (0)84 37 72 13

Voor reserveringen of een offer op maat: reservations@grotte-de-han.be

Een dag vol verwondering voor je groep!