Verloop van je verblijf

Je verblijf

Op de dag van aankomst heb je toegang tot je Cocoon Tent vanaf 17u. En je wordt meteen verwend want een mandje met lokaal lekkers – ideaal als aperitief – wacht je op! De dag van vertrek, krijg je de tijd tot 10u om je Cocoon Tent te verlaten.

Wist je trouwens dat Cocoon Village volledig autovrij is? Geen zorgen als je met de wagen komt, op de gratis parking is er een plekje voor je gereserveerd. Alle activiteiten van de Grotten van Han zijn verder makkelijk te voet bereikbaar. Op enkele minuutjes ben je er al.

Activiteiten, animatie en bezoeken

Cocoon PassHan-ticket

Met dit ticket heb je tijdens je verblijf (inclusief de dagen van aankomst en vertrek) onbeperkte toegang tot 3 attracties op het Domein:

Activiteiten en animaties

Je verblijf in de Cocoon Tents komt met nóg meer voordelen. Allerlei activiteiten en animaties zijn namelijk inbegrepen. Elk seizoen staat er wel wat anders op het programma. Goed voor jong én wat ouder!

  • Speelplein,
  • Badminton en pingpong terreinen,
  • Quizz en leuke activiteiten,
  • Themawandelingen,
  • Ambiance aan de Aperitiefbar in Cocoon Village*,
  • Proeverij van lokale producten*...

* Consumpties zijn betalend.

Tijdens je verblijf geniet je ook van 15 % korting in onze winkels en restaurants en 50 % korting op tal van exclusieve bezoeken van het Domein, o.a. (afhankelijk van het seizoen): 

  • Wolvenverhalen / Berenverhalen: ontdek de enigmatische diersoorten van het Wildpark.
  • Bezoeken in de ochtenddauw en het avondgoud: begeleid door een Ranger verken je het Wildpark of de Grot op een exclusieve en intieme manier. Een uniek moment in de natuur!

De Cocoon Village kortingen op de exclusieve bezoeken staan vermeld op de pagina's van elk exclusief bezoek.

Eten en drinken

Elke ochtend smul je van een lekker ontbijt voor je aan je dag begint. Het Domein voorziet een picknickmand per tent. Je kan dus op je gemak ontbijten op het terras voor je tent of aan één van de picknicktafels in Cocoon Village.

In het hoogseizoen is de Aperitiefbar in Cocoon Village open van 17u tot 20u (behalve op de dag van aankomst en vertrek). Aperitiefsnacks zijn hier te verkrijgen.*

Tijdens je verblijf krijg je 15 % korting in alle restaurants op het Domein. Ook in het dorp van Han-sur-Lesse en omstreken vind je heel wat restaurants. Er is voor ieder wat wils!

Liever zelf wat klaarmaken? In Cocoon Village zijn er meerdere barbecues waar je gratis gebruik van mag maken (houtskool kan bij ons gekocht worden). 

Bestel bij ons ook je Barbecuepakket* tijdens je reservering!

* Consumpties zijn betalend.

Dicht bij de natuur, op naar avontuur!