In de maneschijn

  • 20/07, 24/08

  • Vertrek tussen 19:30 en 20:45, afhankelijk van de datum

Ontdek het nachtelijke leven van het Wildpark...

De zon gaat slapen, de maan wordt wakker... De wolven huilen, de uilen oehoeën, de bladeren ritselen... Volg je gids op een nachtelijke tocht naar het hart van het woud en de hoogtes van het Wildpark. Bewandel de bladerdakbrug door de toppen van de bomen... Ssst! Aanhoor de geluiden van de nacht. Voel de bijzondere, mysterieuze sfeer. Bewonder de natuur en haar bewoners onder de sterren, in de maneschijn... Deze exclusieve kans om het Wildpark ‘s nachts te verkennen, kan je niet laten liggen!

Enkel in het Frans!

Praktische info

  • 2u15

  • Bezoek te voet

Kleed je naar het weer en neem wandelschoenen en een flesje water mee!

Ontmoetingspunt: gelieve je 15 min. vantevoren te begeven naar het ontmoetingspunt. Wandel tot aan het volgende adres: 46, rue des Grottes. Steek het speelplein over en loop naar de uil. Volg vervolgens de groene pijlen (vertrekpunt Safari-cars). Als je te laat komt, kunnen we je deelname aan het bezoek niet garanderen en worden je tickets niet terugbetaald.

Tarieven

  • Kind (10-11 jaar)*: € 27,00

  • Volwassene: € 35,00

  • Abonnee: -50 %

  • Cocoon Village overnachter: -50 %

* Vereiste minimumleeftijd voor de kinderen: 10 jaar.

Reservering verplicht

Koop je tickets op onze online ticketing:

Vragen?

Contacteer onze Reserveringsdienst:

Opgelet: we behouden ons het recht om een exclusief bezoek te annuleren als het aantal deelnemers minder is dan 10 personen. Bij annulering word je, voor zover mogelijk, uiterlijk 24 uur van tevoren op de hoogte gesteld. In dat geval kun je je bezoek uitstellen of een volledige terugbetaling aanvragen. Als je je bezoek voor vandaag of morgen wilt boeken, neem dan telefonisch of per mail contact op met onze Reserveringsdienst (zie hierboven) om er zeker van te zijn dat het bezoek plaatsvindt.

Abonnement 12 maanden

Geniet van 50 % korting op talrijke exclusieve bezoeken!

Kopen