Op het spoor van de Europese roofdieren

  • De zaterdagen van 06/07 tot 24/08

  • 17:45

Ontdek mysterieuze diersoorten

Wat dacht je van een avondbezoek aan het Wildpark? Als de avond valt, liggen de 250 hectare beschermde natuur er bijzonder vredig bij. Het ideale moment om op zoek te gaan naar de 4 iconische roofdieren van ons continent

Begeleid door een gids, bewonder je de bruine beer in hun fonkelnieuwe woonst: het Berenbos. Ontdek de nieuwsgierige, fascinerende veelvraten, die je trouwens in België enkel op het Domein kan vinden. Blijf even hangen bij de wolven, gemoedelijk in hun roedel bij zonsondergang, en ga dan op verkenning in het bos naar de lynx. Een amusante en leerrijke ervaring doorheen zowat 250 hectare bos en velden!

Dit bezoek vindt plaats in het Frans en Nederlands.

Praktische info

  • 2u30

  • Bezoek te voet en met de Safari-car

  • Snack inbegrepen*

* Snack voor kinderen: Upigny sap, Lucien chips. Snack voor volwassenen: Saison de Han bier, Lucien chips.

Kleed je warm aan en voorzie wandelschoenen!

Ontmoetingspunt: gelieve je 15 min. vantevoren te begeven naar het ontmoetingspunt. Wandel tot aan het volgende adres: 46, rue des Grottes. Steek het speelplein over en loop naar de uil. Volg vervolgens de groene pijlen (vertrek met de Safari-car). Als je te laat komt, kunnen we je deelname aan het bezoek niet garanderen en worden je tickets niet terugbetaald.

Tarieven

  • Kind (6-11 jaar)*: € 26,00

  • Volwassene: € 34,00

  • Abonnee: -50 %

  • Cocoon Village overnachter: -50 %

* Vereiste minimumleeftijd voor de kinderen: 6 jaar.

Reservering verplicht

Koop je tickets op onze online ticketing:

Vragen?

Contacteer onze Reserveringsdienst:

Opgelet: we behouden ons het recht om een exclusief bezoek te annuleren als het aantal deelnemers minder is dan 8 personen. Bij annulering word je, voor zover mogelijk, uiterlijk 24 uur van tevoren op de hoogte gesteld. In dat geval kun je je bezoek uitstellen of een volledige terugbetaling aanvragen. Als je je bezoek voor vandaag of morgen wilt boeken, neem dan telefonisch of per mail contact op met onze Reserveringsdienst (zie hierboven) om er zeker van te zijn dat het bezoek plaatsvindt.

Abonnement 12 maanden

Geniet van 50 % korting op talrijke exclusieve bezoeken!

Kopen