Berenverhalen

Ga mee op reis in de wereld van de beer

Eigen aan verhalen is dat ze worden doorverteld, gedeeld. Maar die over de bruine beer zijn wel bijzonder boeiend. Benieuwd? Kom dan luisteren in het Wildpark én ontmoet onze vijf beren

In vervlogen jaren leefde de bruine beer in het wild in onze contreien. Het machtige dier werd door velen gevreesd. Wil je de verschillende gezichten ontdekken van dit enigmatische dier? Wil je het van dichtbij aanschouwen en genieten van de berenkennis van een boeiende gids? Ga dan mee op ontdekking in de wereld van de beer! Verwacht een bezoek boordevol anekdotes, leuk voor kinderen en volwassenen!

Enkel in het Frans!

Praktische info

  • 2u

  • Bezoek te voet en met de Safari-car

  • Snack inbegrepen*

* Snack voor kinderen: Upigny sap, Lucien chips. Snack voor volwassenen: Saison de Han bier, Lucien chips.

Kleed je warm aan en voorzie wandelschoenen!

Ontmoetingspunt: gelieve je 15 min. vantevoren te begeven naar het ontmoetingspunt. Wandel tot aan het volgende adres: 46, rue des Grottes. Steek het speelplein over en loop naar de uil. Volg vervolgens de groene pijlen (vertrek met de Safari-car). Als je te laat komt, kunnen we je deelname aan het bezoek niet garanderen en worden je tickets niet terugbetaald.

Tarieven

  • Kind (4-11 jaar): € 25,00

  • Volwassene: € 33,00

  • Abonnee: -50 %

  • Cocoon Village overnachter: -50 %

Reservering verplicht

Koop je tickets op onze online ticketing:

Vragen?

Contacteer onze Reserveringsdienst:

Opgelet: we behouden ons het recht om een exclusief bezoek te annuleren als het aantal deelnemers minder is dan 8 personen. Bij annulering word je, voor zover mogelijk, uiterlijk 24 uur van tevoren op de hoogte gesteld. In dat geval kun je je bezoek uitstellen of een volledige terugbetaling aanvragen. Als je je bezoek voor vandaag of morgen wilt boeken, neem dan telefonisch of per mail contact op met onze Reserveringsdienst (zie hierboven) om er zeker van te zijn dat het bezoek plaatsvindt.

Abonnement 12 maanden

Geniet van 50 % korting op talrijke exclusieve bezoeken!