Wolvenverhalen voor kids

  • 29/06, 06/07, 13/07, 27/07, 10/08

  • 17:45

Na dit speciale bezoek heeft de wolf geen geheimen meer voor jou!

Een exclusief bezoek dat helemaal in het teken van de wolf staat, speciaal ontwikkeld voor kleine avonturiers en hun familie! De wolf fascineert en intrigeert. Wil jij ook graag zijn leefwereld verkennen? Kom dan samen met je ouders naar het Domein van de Grotten van Han! Volg je gids, bewonder de wolven in het Wildpark, luister naar de verhalen en leer heel wat leuks bij over dit mysterieuze dier.

Klaar om in de sporen van de wolven te treden? Ahoeeee!

Uitleg tijdens het bezoek in het Frans en Nederlands!

Praktische info

  • 1u45

  • Bezoek te voet en met de Safari-car

Kleed je warm aan en voorzie wandelschoenen!

Ontmoetingspunt: gelieve je 15 min. vantevoren te begeven naar het ontmoetingspunt. Wandel tot aan het volgende adres: 46, rue des Grottes. Steek het speelplein over en loop naar de uil. Volg vervolgens de groene pijlen (vertrek met de Safari-car). Als je te laat komt, kunnen we je deelname aan het bezoek niet garanderen en worden je tickets niet terugbetaald.

Tarieven

  • Kind (4-11 jaar)*: € 21,00

  • Volwassene: € 30,00

  • Abonnee: -50 %

  • Cocoon Village overnachter: -50 %

* Vereiste minimumleeftijd voor de kinderen: 4 jaar.

Reservering verplicht

Koop je tickets op onze online ticketing:

Vragen?

Contacteer onze Reserveringsdienst:

Opgelet: we behouden ons het recht om een exclusief bezoek te annuleren als het aantal deelnemers minder is dan 8 personen. Bij annulering word je, voor zover mogelijk, uiterlijk 24 uur van tevoren op de hoogte gesteld. In dat geval kun je je bezoek uitstellen of een volledige terugbetaling aanvragen. Als je je bezoek voor vandaag of morgen wilt boeken, neem dan telefonisch of per mail contact op met onze Reserveringsdienst (zie hierboven) om er zeker van te zijn dat het bezoek plaatsvindt.

Abonnement 12 maanden

Geniet van 50 % korting op talrijke exclusieve bezoeken!

Kopen